Interlace Bed Restraint Set

Producenter:

Tænder du på at blive bundet til sengen? Eller måske på at binde en anden til din seng? Til dette er Master Series Senge Bondage sæt ideelt.

599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Spænd bæltet fast og forbered dig på det vildeste bondage ridt.

Bondage sættet er perfekt til jer, der gerne vil eksperimentere med fiksering og bondage, og fungerer rigtig fint sammen med andre produkter. Man kan fx spænde sin partner fast, og lege med en vibrator, hvor personen ikke kan gøre andet end at tage imod de pirrende vibrationer.

De sorte nylon stropper passer til de fleste madrasser og danner et kryds på midten som et kinky BDSM kors. Der er fastmonteret praktiske D-ringe 8 steder på bindesættet for varieret bondage leg.

Der medfølger desuden 4 neopren manchetter, så I kan eksperimentere med fiksering af både håndled og ankler på samme tid.

Manchetterne har velcro lukning og passer de fleste m/k. I kan naturligvis også bruge jeres eget yndlings bondage udstyr.

Interlace sengefikseringssæt over og under sengen – Sådan monterer du det

Dette smarte bondage sæt monteres på sengen så der vandret på både over og underste del af sengen kører en strop hele vejen rundt. Sættet er fremstillet til en normal dobbeltseng. Det store fikseringskors på Interlace sengefikseringssæt fra Master Series skal være helt udstrakt.

Manchetterne af neopren spændes fast om din partners hænder og klikkes på fikseringspunkterne, så du let kan klikke din partner fra det ene punkt til det andet.

Specifikationer:

Materiale: Nylon, neopren, metal.
Diagonal længde: 244 cm.
Manchetter: Max. 33 cm i omkreds.
Strop længde rundt om sengen: Op til 488 cm.