Hvem er vi? midtjyllands smukkeste sexshop

Hvem er vi?

En af landets smukkeste erotiske shop med fokus især på vejledning.

 

Vi elsker hvad vi laver, og vi elsker branchen, som sørger for endnu bedre, sjovere og frækkere sex til ham, hende eller jer begge på en gang. Vores mål er ikke alene at give dig en vare, som er fuldt ud konkurrencedygtig på prisen, men også giver dig en god oplevelse med selve handlen. Samt guide dig som måske er lidt usikker på valg af produkter.

 

Hos Erotic in Motion kan du desuden være sikker på diskretion. Fra du betaler for en vare til du modtager den med posten. Der vil således ikke stå Erotic in Motion Shop på dit konto udtog, men blot Lei Trading. Ligeledes sendes alle pakker i neutral emballage. Så der er intet som afslører pakkens indhold.

 

Erotic in Motion Shop ejes af Dan Lei. Der både består af e-handel og en fysisk butik beliggende i Skive. Vi kan varmt anbefale den et besøg. Vi har af flere kunder hørt at den er en af landets smukkeste erotiske butikker. Dan Lei ejer også e-butikken sadistenstoolbox.dk som er en webshop der forhandler, vejleder og guider i stortset alt indenfor BDSM.

Sadistens toolbox er klart landets førende indenfor BDSM redskaber.