Glow in the dark Love Dice

Selvlysende terninger med engelsk skrift påtrykt. Som par, gør disse legen lidt sjovere. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andre stykker sexlegetøj, som findes i vores sexshop - Her fx. penisring eller dildo. Sidste nævnte, benyttes med vores vandbaseret glidecreme for bedst effekt. 

49,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Skal der pustes lidt nyt liv i soveværelset og leges lidt, så er det oplagt at forsøge sig med terningerne her. De bestemmer, hvordan legen i sengen kan være. Det eneste det kræver af dig er, at du leger med.

Terningerne er selvlysende med engelsk skrift påtrykt.

Spillet består af to selvlysende terninger. Kast terningerne, gør det der står skrevet på de to sider der vender opad. Hver terning har hver sin funktion. Den ene terning henviser til hvad der skal gøres, og den anden terning hvor på kroppen det skal gøres.

Så kast terningerne og lade dem bestemme jeres leg, med frække og spændende udfordringer. For at gøre terningerne selvlysende, skal man holde dem under en lampe inden brug, terningerne vil så fange og holde på lyset (energien).

Ideel til fræk leg, selv når mørket er faldt på i soveværelset, I kan nemlig se terningerne i mørket. Lyset fra de to selvlysende terninger bliver naturligvis svagere og svagere, som tiden går, men til den tid er I nok allerede færdig med jeres leg og gået videre til næste leg…