PRIDER DILDO 18.5 CM

Opdag En Verden af Nydelse med Vores PRIDER DILDO

Regnbuefarvet sugekop dildo fremstillet i det mest lækre, bløde silikone. Dildoens 18,5 cm kan bruges både vaginal og anal. Denne dildo kan også bruges i en strap on harness.

249,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

PRIDER DILDO med Sugekop - 18,5 cm

Introducerer vores PRIDER DILDO med sugekop på 18,5 cm - det ultimative valg til at opnå uendelig nydelse og tilfredsstillelse. Denne realistiske dildo er skabt med henblik på at efterligne den ægte fornemmelse og give dig en intens stimulation, der vil tage dine orgasmer til nye højder.

Vores PRIDER DILDO er designet til at tilfredsstille dine dybeste lyster og fantasier. Den har en imponerende størrelse på 18,5 cm, der vil tilfredsstille dine behov for fyldighed og penetration. Den realistiske form og detaljerede tekstur skaber en autentisk oplevelse, der vil forstærke dine sanser og lade dig fortabe dig i øjeblikket.

Realistisk Design til Intens Stimulation

Den medfølgende sugekop gør det nemt at fastgøre dildoen til glatte overflader, hvilket giver dig frie hænder til at udforske forskellige positioner og vinkler. Uanset om du nyder solo leg eller deltager i parleg, giver vores PRIDER DILDO en alsidig og tilfredsstillende oplevelse.

Opdag en verden af nydelse med vores PRIDER DILDO med sugekop på 18,5 cm. Udforsk dine dybeste lyster og lad dig forføre af den realistiske form og intens stimulation. Vores PRIDER DILDO er skabt til at tilfredsstille dine ønsker og bringe dig til ekstatiske orgasmer. Tag kontrol over din egen fornøjelse og oplev en ny dimension af tilfredsstillelse med denne fantastiske dildo.