Addiction - Justin Rainbow Silicone Dildo - 19 cm

Fejr mangfoldigheden med Addiction - Justin Rainbow Silicone Dildo. Med sin farverige æstetik, realistiske form og alsidige anvendelse, er denne dildo det perfekte sexlegetøj til at bringe lidt ekstra farve til dine erotiske eventyr.

399,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Addiction - Justin Rainbow Silicone Dildo: En Farverig Fejring af Nydelse

Dyk ned i en verden af farverig nydelse med Addiction - Justin Rainbow Silicone Dildo. Dette unikke sexlegetøj kombinerer ungdommelig nysgerrighed med moden pålidelighed for at skabe en oplevelse, der er både spændende og tilfredsstillende.

En Farverig Oplevelse

Justin Rainbow silicone dildo er mere end bare et stykke sexlegetøj. Med sit farverige design, der er inspireret af regnbuen, er den den perfekte ledsager til LGBT events og pride festivaler, eller som en sjov og unik gaveide.

Realistisk og alsidig

Med en længde på 19 cm og en diameter på 3,5-4 cm, har denne dildo den perfekte størrelse til både vaginal og anal brug. De vellignende kugler fungerer som stopper, når du nyder anal stimulation, mens sugekoppen kan fastgøres på alle glatte overflader, hvilket åbner op for endnu flere muligheder for leg og eksperimentering.

Håndlavet og høj kvalitet

Denne dildo er håndlavet og produceret i 100% ren silikone, hvilket sikrer en sikker og behagelig oplevelse. Den er også vandtæt og ftalatfri, hvilket gør den til et betroet valg for både begyndere og erfarne brugere.

Justin Rainbow silicone dildo er skabt i regnbuens smukke farver og er helt perfekt til LGBT events, pride festivaller eller som gaveide. Sugekoppen, der er dildoens base, kan sættes fast på alle glatte overflader, mens de vellignende kugler fungerer som stopper, når du nyder anal stimulation.

Dildoen er håndlavet og produceret i 100 % ren silikone. Den kan bruges vaginalt og analt samt i et Hung harness til pirrende strap-on lege.

Pride dildoen er vandtæt og selvfølgelig fri for ftalater.

Den er 19 cm lang og har en diameter på 3,5 - 4 cm langs skaftet.

Tilbehør

  • Harness og plug til vores lækker Hung System.  På denne harness kan du sætte hvilken som helst dildo på fra Hung System, om det er den lille Cecar eller den store Toys Beefcake. Mulighederne er store. Og vores udvalg af Hung System vokser hele tiden.

    269,00 DKK
  • Opdag En Verden af Nydelse med Vores PRIDER DILDO Regnbuefarvet sugekop dildo fremstillet i det mest lækre, bløde silikone. Dildoens 18,5 cm kan bruges både vaginal og anal. Denne dildo kan også bruges i en strap on harness.

    249,00 DKK