Extreme Anal Spreader Device

Producenter:

Ekstrem analleg 

Åbn dig selv op for en helt ny verden af perverse muligheder med Extreme Anal Spreader Device!

899,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Er du til anal udblokning 

så har du fundet det rette produkt. har kan du både bliver udblokket og udstillet på en gang.

The Hole analspekulumet spreder sig op til 3,5 tommer bredt og vil helt sikkert udvide din rystende horisont! Den er ekspertdesignet og har 4 lodrette stænger, der justeres til den ønskede bredde ved hjælp af fingerskruer. Når de er centrale, danner disse stænger en pærespids for nem indsættelse og når en dybde på cirka 3 tommer. Konstrueret af rustfrit stål af fin kvalitet, denne fantastiske analhulsspreder er kropssikker, men har også en lækker vægtig og kold følelse, da den strækker lukkemusklen.

Fortæl din slave at åbne vidt og derefter bruge din fantasi!

Tilbehør

  • Anal speculum er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse....

    389,00 DKK
  • Anal Spreader Device er et justerbart analplug i rustfrit stål, designet til at give en unik grad af stimulation og stræk. Med sin justerbare diameter, temperaturfølsomme materiale og anal-sikker bundring, åbner denne enhed op for en ny verden af anal leg og nydelse.

    449,00 DKK