Good Times (G-Punkts vibrator)

Good Times G-punkts Vibrator er udformet til at stimulere dit G-punkt til fantastiske orgasmer

Denne dildo er perfekt både for single piger, men også skøn til brug samen med din partner. På grund af den særlige form rammer denne vibrator rigtigt HVER GANG

brug glidecreme - det giver den bedste oplevelse!

Alt i SM udstyr samt sex legetøj til par leg og onani

169,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Hvad kan Good times vibratoren?

Good Times er en g-punktsvibrator, du ikke kommer til at fortryde at have investeret i. Den rammer plet hver gang og intensiverer dine orgasmer, som du aldrig har oplevet det før, og har du først prøvet den, skiller du dig ikke af med den igen. 

Denne vibrator er perfekt til stimulering af g-punktet hos kvinder. Med dens unikke og lidt særprægede buede form er den designet anatomisk korrekt og sørger derfor for perfekt stimulering. Vibratoren er batteridrevet og lavet i kvalitets phthalatfri plastic, der med dens unikke hovede kan ramme vaginalt, lige der, hvor de føles bedst, eller til stimulering af klitoris eller andre erogene zoner.

Vibratoren bruger 2 x AAA batterier, der ikke medfølger.

Hvordan bruges Good Times vibratoren?

Du kan nyde den alene eller overlade det til din partner at tilfredsstille dig med den. Indsæt to AAA batterier ved at skrue bunden af. Sørg for at du har skruet bunden ordentligt på igen inden du tænder vibratoren. Du drejer derefter bunden nemt, så vibratoren begynder at vibrere med sine trinsløse vibrationsniveauer.

Kvindens g-punkt sidder et par centimeter oppe i skeden, når man laver en "kom her" bevægelse mod venusbjerget. Denne vibrator kan med sit brede hoved nemt stimulere dit g-punkt, også selvom du måske ikke har kunnet finde det før.

Da vibratoren er vandtæt kan du tage den med på lystfulde eventyr i badet, hvor det varme vand og bruserens stråler kun vil forskønne oplevelsen. 

Du kan også bruge vibratoren til stimulering af klitoris eller andre steder på kroppen. Brug gerne en smule vandbaseret glidecreme i forbindelse med brug og sørg for grundig rengøring af legetøjet efter brug.

Hvordan rengøres Good Time Vibratoren?

Rengør den enten med en våd klud med en smule mild eller intimsæbe, eller rengøringsmiddel lavet specielt til sexlegetøj.

Hvem bruger good times vibratoren?

Denne vibrator er velegnet til dig, der gerne vil prøve noget nyt indenfor g-punkts massage. Da vibratoren er utrolig nem at håndtere og meget brugervenlig er det også en god begyndervibrator. Vibratoren er med sine 21 cm, i den store ende og kan derfor stimulere begynderen, men også den mere erfarne bruger. Du kan også med fordel have vibratoren med i sengen som par, da i begge kan nyde godt af den målrettede vibrationer.

Lavet af lilla hård plast. 21,5 cm lang, Ø 2-3,5 cm.

 

Bruger 2 x AAA batterier, disse medfølger ikke.