Silicone Ball Gag with Holes Black

Spænding og Dominans med Vores BDSM Ball gag i Silikone

Den søde pine med komfort!
Sort ballgag med lufthuller og justerbar rem. Gagball-Ø 4 cm.

Materiale: Silikone, ftalatfri.

189,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Silicone Ball Gag with Holes Black - Sort Ball Gag med Åndehuller

Oplev spændingen og dominansen med vores Silicone Ball Gag with Holes Black. Denne sortfarvede ball gag er det perfekte redskab til at udforske dine BDSM-fantasier og tilføje en ekstra dimension af underkastelse og kontrol til dine legende stunder.

Vores Silicone Ball Gag with Holes Black er designet med åndehuller, der sikrer en behagelig og sikker brug. Du kan nyde den intense følelse af at have din evne til at synke begrænset, hvilket forstærker følelsen af underkastelse og dominans. Den bløde og fleksible silikonekonstruktion giver maksimal komfort og sikrer langvarig brug.

>Begræns Din Evne til at Synke og Udforsk Ny Underkastelse og Kontrol

Denne ball gag er ideel til både nybegyndere og erfarne inden for BDSM-verdenen. Det giver dig mulighed for at udforske dine grænser og skabe intense og pirrende oplevelser af magtudveksling og dominans. Vores Silicone Ball Gag with Holes Black er det perfekte værktøj til at kommunikere din underkastelse og lade din partner tage kontrol over dine orale fornøjelser.

Forkæl dig selv eller din partner med vores Silicone Ball Gag with Holes Black og oplev en ny verden af spænding og dominans. Uanset om du er interesseret i rollespil, bondage eller blot ønsker at udforske nye måder at udtrykke din underkastelse på, vil denne ball gag være en værdifuld tilføjelse til dit BDSM-udstyr. Lad den være en del af dine intense og forførende legende stunder.