Halsbånd SLAVE COLLAR. WITH GUIDE RING

Producenter:

Læder halsbånd med O's ring 

Lækkert læder halsbånd med O ring det at den går lidt ned på brystet gider den lidt fylde så man rigtig kan få øje på den.  Den underkastelse et halsbånd frembringer er fantastisk. det giver både toppen og bunden noget, at man har et tilhørs forhold. 
det kan også bruges som et lege halsbånd i læder hvor man bruger det som en form for påklædning for den underkastet 

329,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Halsbånd til leg eller ?

Hvad er et BDSM halsbånd ? ja det kan være mange ting, for nogen er det det samme som en vielses ring og for andre er det bare noget man bruger som en del af legen. men det er for mange en del af legen som give noget.
noget som man ind i mellem kæmper med i et forhold er at hvor leger vi og hvornår gør vi ikke. Og her kan et halsbånd hjælpe fordi, at når man starter legen med at give et læder halsbånd på og så er det der vi leger, så opstår der ikke usikkerhed om hvor vidt man leger eller man ikke gør. 
Og halsbåndet hjælper også til at man kan lade de daglige pligter ligge og sætte sig i en anden rolle 

de fleste læder Halsbånd kan passer til hals der måler i mellem 30 og 40 cm ligger du ud over det så skriv til og så hjælper vi gerne med at tilpasse det hvis vi kan. Se vores andre halsbånd Her eller i vores sm shop

Halsbånd med O ring

Vedligeholdelse af halsbånd

Hvordan passer du dig læder halsbånd ? hvis det er af læder så er den bedste måde at bruge det. man kan kommer den hen hvor man har svedt så meget i det at man har lyst til at gøre det ren, det kan man gøre med læder sæbe så skal man huske at det skal ha noget bagefter læder olie er bedst, det kunne også være læderfedt men det tøre ikke så hurtig 

Der er mange andre halsbånd i vores sm shop