Pluspige Aria Crotchless Suspender Set - Red

Lækkert 2-delt lingeri sæt i rød.

Dette lækre pluspige sæt indeholder en BH med halter neck og en højtaljet bundløs trusse med blondehofteholder. Blonden på denne model er med stræk.

Hofteholderen er aftagelig. Sættet leveres i farverne rød/sort.

Produktet er lavet af 80% Nylon og 20% Spandex.

Skal vaskes i hånden, må ikke bleges og tåler ikke tørretumbler.

479,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Hofterholder og BH sæt 

Dette forførende Crotchless Suspender Set er specielt designet til plus piger, der ønsker at udtrykke deres sensualitet og selvtillid. Med sin dristige røde farve og sexede design er dette sæt perfekt til at skabe en spændende og fræk stemning. Med en kombination af en hofteholder BH og en crotchless trusse vil dette sæt forføre og overraske din partner og skabe en uforglemmelig oplevelse. Pluspige lingeri og meget mere

Fremhævende funktioner:

  1. Dristig rød farve: Denne hofteholder BH og trusse er dybt rød og tilføjer et strejf af lidenskab og intensitet til dit undertøjsskab. Den livlige farve vil fremhæve dine kurver og skabe en iøjnefaldende effekt.

  2. Hofteholder BH: Den medfølgende hofteholder BH har justerbare stropper og en justerbar lukning bagpå for at sikre en behagelig pasform. Den støttende BH skaber en flatterende løft og giver dine bryster en smigrende form.

  3. Crotchless trusse: Trussen er designet uden skridtet og har åbninger foran og bagpå for en legesyg og fræk effekt. Dette gør det muligt for dig at bevare særlige intime forbindelser, mens du stadig er klædt i undertøj.

  4. Blonder og blomsterdetaljer: Sættet er udsmykket med smukke blonder og delikate blomsterdetaljer, der tilføjer et strejf af elegance og femininitet. Disse detaljer gør dette sæt til et visuelt tiltalende og sensuelt valg.

  5. Justerbare remme: Sættet har justerbare remme på både BH'en og hofteholderen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse størrelsen og opnå den perfekte pasform. Dette sikrer også, at sættet kan tilpasses forskellige kropsformer og størrelser.

Bemærk: Crotchless Suspender Set er designet til konsensuel og sjov leg mellem samtykkende voksne. Det er vigtigt at kommunikere og indhente samtykke fra alle involverede parter, før man bruger dette sæt. Brug det med respekt for individuelle grænser og følg sikkerhedsprocedurer for at sikre en sikker og behagelig oplevelse.

Oplev passionen og frækheden med dette Crotchless Suspender Set. Denne røde hofteholder BH og crotchless trusse er det perfekte valg til at udforske dine sensuelle sider og skabe en intens og forførende atmosfære. Gør dig klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke med dette dristige og sexede sæt.

Tilbehør