Dildo Kiotos Cox MEGA Flesh 05

Producenter:

Opdag nye højder af nydelse med DILDO KIOTOS COX MEGA FLESH 05. Med sin ekstra lange længde, realistiske form og kraftige sugekop, er denne dildo det perfekte sexlegetøj til dem, der efterspørger en mere avanceret oplevelse.

249,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

DILDO KIOTOS COX MEGA FLESH 05: Din Billet til Avanceret Nydelse

Tag din erotiske udforskning et niveau op med DILDO KIOTOS COX MEGA FLESH 05. Dette innovative sexlegetøj kombinerer dristigt design med fantastisk kvalitet for at skabe en oplevelse, der virkelig tager pusten fra dig.

Realistisk og pålidelig

Denne dildo er mere end bare et stykke sexlegetøj. Med sin utroligt realistiske form og tekstur, inklusive strukturerede årer, er den næsten ikke til at skelne fra den ægte vare. Lavet af 100% højkvalitets PVC, er den både sikker og behagelig at bruge, hvilket gør den til et betroet valg for alle, der ønsker at tage deres leg til næste niveau.

Ekstra lang for avanceret leg

Med en samlet længde på 40 cm og en indførbar længde på 34,5 cm, er denne dildo ideel for dem, der efterspørger en mere dybdegående oplevelse. Den er også utrolig fleksibel, hvilket gør den perfekt til at udforske forskellige stillinger og teknikker.

Kraftig sugekop for alsidig brug

Denne dildo kommer med en kraftig sugekop, som let kan fastgøres på enhver glat overflade. Uanset hvor dit eventyr tager dig, sikrer DILDO KIOTOS COX MEGA FLESH 05, at du altid er klar til action.

Tilbehør

  • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

    149,00 DKK