Satisfyer Layons - Dark Desire

Producenter:

En elegant klitoris-vibrator, der i den grad har udseendet med sig. Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris-Vibrator, er både stilfuld og elegant at se på, og samtidig er den udstyret med en meget kraftfuld motor, der med 100% sikkerhed, vil sende dig direkte i den syvende himmel.

299,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Satisfyer Layons Dark Desire Kraftig Klitoris Vibrator!

Hvad end du er til det blide og langsomme eller til det mere intense, er denne Satisfyer vibrator noget for dig, for den tilbyder fem forskellige hastigheder og hele 10 forskellige vibrationsmønstre. Der findes derfor uden tvivl en indstilling, der kan dække dine behov.

Satisfyer Dark desire har en overflade af lækker blød silikone og ekstra stimulerende riller. Det brede design med bløde former er perfekt til stimulation af klitoris og dens tusinder af sensitive nerveender.

Da Satisfyer vibratoren er vandtæt, kan du uden problemer tage den med i en fræk stund under bruseren eller i badet, når du vil forkæle dig selv. Den er fremstillet af silikone og ABS-plast og oplades via medfølgende, magnetiske USB-kabel.

Dark Desire er desuden vinder af en German Design Award 2020 i kategorien Excellent Product Design og en Good Design Award i 2019.

Specifikationer:

Materiale: Silikone og ABS-plast.
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Vandtæt: Ja.
Fuld længde: 9,3 cm.
Bredde: 4,7 cm.
Vibrationer: 5 hastigheder og 10 mønstre.
Batteritype: Opladeligt (magnetisk USB-kabel medfølger).
Brugstid: 50 min.
Opladetid: 210 min.

BRUG IKKE HURTIGLADER