Satisfyer Men Classic Silver

Producenter:

Nyd intensiteten ved denne masturbator fra Satisfyer. Med Cyber-skin materiale, der sammen med den lækre struktur giver en lækker realistisk fornemmelse ved onani. I bunden kan du justere et pirrende vakuum, der giver en intens og sugende fornemmelse, som hjælper dig med at få dine orgasmer til at nå helt nye højder

379,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Få en ekstrem nydelse med Satisfyer Men Classics Masturbator. En stilren og maskulin fleshlight, der har en god facon og ligger godt i hånden. Regulér selv intensiteten af din nydelse.

Satisfyer Men Classic Silver er en elegant penispumpe til stimulering af hele penis. Produktet består af et elegant etui lavet af robust ABS-plast og en inderside i superblød silikone kaldet CyberSkin. Med sin innovative trykregulator stimuleres hele penis, og trykket skaber forskellige sugeeffekter.

Den indre struktur af silikonen skaber også en naturtro følelse af penetration.

Brug Men Classic Silver sammen med en vandbaseret glidecreme for en endnu mere behagelig oplevelse. Undgå at bruge silikonebaserede glidecremer for at bevare den glatte silikoneoverflade.

Når du skal rengøre Men Classic, er etuiet let at fjerne, og med den rette pleje forlænger du produktets levetid. Rengør med mild sæbe og lunkent vand, ryst overskydende vand af og lad det lufttørre. Færdig! 

Materiale: ABS & TPE
Længde: 26 cm
Dybde: 22 cm
Diameter: 1-6,5 cm