Masturbator Chubby Tits (M)

Oplev en Intens Onanioplevelse med Masturbator Chubby Tits (M) Pocket Pussy

Mastubator der fylder noget og man kan få fornemmelsen af at man knepper..  silkeblød overflade, lækker fasthed. 

779,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Masturbator Chubby Tits (M) Pocket Pussy - Realistisk og Forførende Oplevelse

Masturbator Chubby Tits (M) Pocket Pussy er den perfekte løsning til mænd, der ønsker en realistisk og forførende onanioplevelse. Denne lækre pocket pussy er designet med særlig opmærksomhed på detaljerne for at give dig den mest autentiske og tilfredsstillende oplevelse.

Pocket pussy og meget mere her

Pocket pussyen er lavet af blødt og fleksibelt materiale, der efterligner følelsen af en ægte vagina. Den stramme indgang og de forførende bryster vil stimulere dig på en måde, du aldrig har oplevet før. De realistiske teksturer og stimulerende riller indvendigt vil føre dig til nye højder af nydelse.

En Realistisk Pocket Pussy til Mænd med Forførende Bryster

Masturbator Chubby Tits (M) Pocket Pussy er designet med en ergonomisk form, der giver dig en behagelig og let håndtering. Den er nem at bruge og tilpasser sig perfekt til din hånd, så du kan fokusere på din egen nydelse uden afbrydelser.

Pocket pussyen har en lækker sugekraft, der giver en intens og tilfredsstillende fornemmelse, som om du virkelig bliver suget ind. Du kan også justere sugekraften for at finde den perfekte intensitet for dig.

Efter brug er Masturbator Chubby Tits (M) Pocket Pussy nem at rengøre, da den er lavet af kropssikkert materiale. Vi anbefaler at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med pocket pussyen for at opnå den bedste oplevelse.

Uanset om du er ny til pocket pussies eller er en erfaren bruger, vil Masturbator Chubby Tits (M) Pocket Pussy helt sikkert leve op til dine forventninger. Denne lækre masturbator tilbyder en realistisk og forførende oplevelse, der vil få dig til at komme tilbage efter mere. Så forkæl dig selv med en ægte fornøjelse og opgrader din onanioplevelse med denne fantastiske pocket pussy.

vi har masser af andet sexlegetøj Her