Begyndersættet | Soveværelses sæt

Producenter:

Fantastisk piske sæt til BDSM novicen

Easy Heat piske serien indeholder er en super god opvarmer den har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle

Easy Heat kile er pisken med mere tyngde der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr2

I sættet er der også en intimpisk og som er super god intimt, men bestemt også på resten af kroppen, dog bedst på mindre muskelgrupper

Made by Lei

999,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Begyndersættet - Flogger: Din Billet Til en Ny Dimension i BDSM

Begyndersættet - Flogger er et unikt og spændende sæt, der kan løfte dine BDSM-oplevelser til nye højder. Med sine lange, bløde snerter lover dette produkt en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Sensuelle Strøg eller Skarpe Svirp: Oplev Spændingen ved Spanking

Dette floggersæt giver en intens fornemmelse, der kan forstærke din BDSM-leg. Snerterne kan nydes som blide strøg over den nøgne hud eller som skarpe og ophidsende svirp. Lad snerterne ramme mod bløde balder og lår, hvor kroppen har noget naturlig polstring at stå imod med.

Håndlavede Kvalitetspiske: Pålidelighed Du Kan Stole På

Vores Begyndersæt - Flogger er håndlavet og af højeste kvalitet. Lavet på eget værksted i Danmark, vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Så hvis du er klar til at tage din BDSM-leg til det næste niveau, er vores Begyndersæt - Flogger det perfekte valg for dig. Med sin robuste konstruktion og varierende intensitet lover dette produkt en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Opgradér jeres frække og eksperimenterende BDSM lege med dette lækre begynder piskesæt.

Uanset, om I er helt nye i det kinky univers eller om I har erfaring med spanking, så er en gode floggere som disse næsten uundværlig.

De lange, bløde snerter kan nydes som blide og sensuelle strøg over den nøgne hud eller som skarpe og ophidsende svirp. Lad snerterne ramme mod bløde balder og lår, hvor kroppen har noget naturlig polstring at stå imod med.

Det lange, faste håndtag i stål har en god beklædning med PVC og giver udøveren et godt greb om pisken uanset, hvor intense slagene skal være.