Elg Skinds Flogger -The Moose

Producenter:

The Moose

En andreledes pisk med en fed tyngde som det tykke Elg skind giver, skindet er også lidt elastisk det skal man være bevist om når man bruger den. jeg har brudt den lidt og det ser ud til at den virker rigtig fin på ryggen og giver et fint tryk på lungen.
Håndtag ca 30 cm og snerter +40 cm så en lidt lang pisk. men nem at styre og holder sig fint samlet 

749,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

The Moose - Tung Håndlavet Elgskind Flogger til Intens SM Leg

The Moose er ikke blot en flogger - det er et kunstværk skabt med kærlighed og omhu. Hver enkelt flogger er håndlavet af vores dygtige håndværkere, der nøje udvælger det bedste Elgskind for at sikre den bedst mulige kvalitet. Dog skal det siges at en Elg er et vildt dyr, så skindet vil ha ar og skrammer, og ind i mellem finder vi en med skudhuldet i skindet. så alle piske er unikke.

Det unikke ved The Moose er kombinationen af blødhed og tyngde. Overfladen af Elgskindet er super blød, hvilket gør, at floggeren ikke klasker hårdt på huden. I stedet giver den dybe og intense slag uden at forårsage unødig smerte.

Opdag Unik Håndværk og Sensuel Styrke

Det tunge og faste skind giver en ekstra kraft bag hvert slag, hvilket gør The Moose ideel til SM-entusiaster, der søger en intens oplevelse. Den justerbare længde og det ergonomiske håndtag sikrer også, at floggeren er nem at bruge og kontrollere.

The Moose er ikke bare en flogger - det er også et kunstværk. Bevarelsen af de naturlige ar og karakteristika fra det vilde dyr giver hver flogger sin unikke personlighed. Vi har valgt ikke at skære uden om arrene eller skjule hullet, hvor dyret blev skudt, for at bevare autenticiteten og ægtheden af materialet.

Hver eneste flogger er lavet på vores eget værksted af dedikerede håndværkere, der elsker det, de laver. Vi brænder for at levere kvalitetsprodukter, der ikke kun tilfredsstiller vores kunders behov, men også beriger deres SM-oplevelser.

Et Skabt Med Kærlighed og Omhu på Vores Eget Værksted

Oplev en flogger, der er mere end bare et redskab - oplev The Moose. Gå på opdagelse i den sensuelle styrke og kunstneriske skønhed, der definerer dette enestående produkt. Velkommen til en verden af intenst SM-leg og kvalitetsmaterialer lavet med kærlighed og omhu.

Du finder flere tunge flogger her