Penis Pump With Squeeze Ball - Clear

Gør din erektion hårdere og længerevarende med vores Penis Pumpe med Klemmekugle fra EasyToys kollektionen. Denne pumpe er designet til at skabe et vakuum, der får din penis til at svulme for forbedret stimulering og glæde.

179,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Penis Pumpe med Klemmekugle - Din Vej til Større Nydelse

Vores Penis Pumpe med Klemmekugle er ikke bare en penispumpe - det er et værktøj til at tage dine erotiske oplevelser til nye højder. Denne innovative penispumpe er designet til at forstørre din penis og give dig en hårdere, længerevarende erektion, mens du samtidig nyder intens stimulering.

Høj Kvalitet og Unikt Design

Penis Pumpen er lavet af højkvalitetsmaterialer og har et unikt design med en klemmekugle, der skaber et vakuum inde i pumpen. Påfør noget vandbaseret smøremiddel på din penis og åbningen af pumpen, lad din penis glide ind, og brug klemmekuglen til at oprette vakuummet. Du kan endda holde øje med dine fremskridt med linealen på siden af pumpen.

Forbedret Stimulering og Nydelse

Denne pumpe er ikke kun designet til at forstørre din penis - den er også designet til at øge din nydelse. Når du bruger denne pumpe, vil blodet forblive i din penis, hvilket får den til at svulme op og gør din erektion hårdere og længerevarende. Dette kan forbedre din fornemmelse under sex eller onani og give dig en mere intens orgasme.

Specifikationer

  • Produkt: Penis Pumpe med Klemmekugle
  • Materiale: Høj kvalitet
  • Indvendig diameter: 5,50 cm
  • Mindste diameter: 2,00 cm
  • Indvendig længde: 20.00 cm
  • Længde: 28.00 cm
  • Ekstra: Lineal på siden for at holde styr på fremskridt

Så hvis du leder efter en måde at forbedre dine intime oplevelser og tage din nydelse til det næste niveau, er vores Penis Pumpe med Klemmekugle det perfekte valg for dig! Med sit højkvalitetsmateriale og unikke design, vil denne penispumpe hjælpe dig med at opnå hårdere, længerevarende erektioner og mere intense orgasmer.

Tilbehør

  • Vælg den størrelse, der er mest behagelig for dig og sæt den om skaftet, eller skaftet og testiklerne for at nyde en hårdere og længerevarende erektion. For endnu større intensitet - brug to på én gang.

    99,00 DKK
  • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

    149,00 DKK