Pocket Pussy - Master Bot

Få en Realistisk og Intens Onanioplevelse med Master Bot

Uanset om du er single eller i et forhold, vil Master Bot være din pålidelige partner til maksimal nydelse og tilfredsstillelse.

899,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Master Bot Pocket Pussy - Oplev Ekstrem Tilfredsstillelse

Master Bot er en avanceret pocket pussy designet til at give dig en realistisk og intens onanioplevelse. Dette innovative onani-legetøj er skabt med fokus på detaljer og kvalitet for at tilbyde den mest autentiske fornemmelse under brug. Med sin bløde og fleksible inderside efterligner Master Bot følelsen af ægte penetration, hvilket giver dig en uforglemmelig solooplevelse.

mange flere poket pussy her

Denne pocket pussy er lavet af højkvalitets silikone-materiale, der føles som ægte hud og giver en behagelig og naturlig følelse under brug. Master Bot er designet med teksturer og riller indvendigt for at give ekstra stimulering og intensitet, som du vil sætte pris på. Du kan selv justere stramheden ved hjælp af den indbyggede justeringsfunktion, så du kan finde den perfekte fornemmelse, der passer til dig.

Den Perfekte Pocket Pussy til Maksimal Nydelse

Master Bot er også udstyret med en indbygget vibrator, der tilføjer en ekstra dimension af nydelse til din onanioplevelse. Du kan nemt justere vibrationshastigheden og mønstrene efter dine præferencer, så du kan skræddersy oplevelsen præcis som du ønsker det.

Med sin kompakte størrelse og diskrete udseende er Master Bot nem at transportere og opbevare. Du kan nyde denne pocket pussy når som helst og hvor som helst, og den vil altid være klar til at tilfredsstille dine behov.

Rengøring af Master Bot er enkel, da den kan adskilles for en grundig rengøring efter brug. Det anbefales altid at bruge vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for at maksimere komforten og fornøjelsen under brug.

Opdag en ny verden af solo-glæde med Master Bot Pocket Pussy. Dette avancerede onani-legetøj vil tage din tilfredsstillelse til et helt nyt niveau og give dig en oplevelse, der er tæt på den ægte vare.

Specifikationsliste:

Fuld Længde: 24.5cm

Indre Dybde: 11.5cm

Diameter: 6.8cm

Indre Diameter: 5cm

Strækbar Diameter: Nej

Produktvægt: 431g

Strømkilde: 4 x AA (Ikke inkluderet)

Vibrationshastigheder: 2

Primært Materiale: TPR

Farve: Sort

Anbefalet Glidecreme: Vandbaseret