HOT WAX SM CANDLES 3 PCS.

Tag dit første skridt ind i BDSM's verden med vores HOT WAX SM CANDLES. Disse sikre og ikke-brændende vokslys er designet til at vække dine sanser og tilføje et nyt lag af spænding til dit sexliv.

89,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

HOT WAX SM CANDLES - Din Indgang til BDSM's Verden

Vil du gerne krydre dit sexliv med lidt ekstra spænding? Med vores HOT WAX SM CANDLES kan du let begynde at udforske BDSM universet. Disse vokslys er perfekte til dig, der er nybegynder inden for BDSM, og som ønsker at eksperimentere med at tilføje smerte og nydelse i din erotiske leg.

Væk dine Sanser med Sensuel Voksleg

Dette sæt med tre vokslys giver dig mulighed for at opleve en helt ny side af seksuel glæde. Voksen fra disse lys brænder ved en lavere temperatur end almindelige stearinlys, hvilket betyder, at de er sikre at bruge på huden. Når voksen smelter og drypper på huden, skaber den en intens følelse, der vækker dine sanser og tilføjer en ekstra dimension til din seksuelle oplevelse.

Skab Tillid og Intimitet i Dit Forhold

At eksperimentere med BDSM kan være en fantastisk måde at skabe tillid og intimitet på i dit forhold. Det kræver åben kommunikation og samtykke, hvilket kan hjælpe jer med at blive tættere som par. Vores HOT WAX SM CANDLES er et godt sted at starte jeres rejse ind i BDSM universet.

Specifikationer:

  • Produkt: HOT WAX SM CANDLES 3 STK
  • Længde: 18 cm
  • Bredde: 1,8 cm

Er du klar til at tage springet ind i verdenen af BDSM? Vores HOT WAX SM CANDLES er det perfekte springbræt for dig. Husk altid at kommunikere med din partner og sætte grænser, før I begynder jeres rejse. Med vores HOT WAX SM CANDLES, er du godt på vej til at opdage en helt ny verden af ​​intens nydelse.