The Key Holder Time Lock

Producenter:

Master Series - The Key Holder Time Lock er din billet til en verden af uudforskede erotiske oplevelser. Denne tidslås er sikker, pålidelig og designet til at pirre dine sanser.

598,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Master Series - The Key Holder Time Lock: En Ny Æra Af Erotisk Spænding

Tag skridtet ind i fremtiden med Master Series - The Key Holder Time Lock. Denne tidslås, lavet af holdbart ABS-plast, tilbyder en sikker og pålidelig måde at udforske dine dybeste fantasier. Med sin evne til at indstille låsetiden efter dine ønsker, åbner The Key Holder Time Lock for en verden af spændende intime oplevelser.

Designet Med Fokus På Sikkerhed Og Pålidelighed

Med sit brugervenlige interface og klare, letlæselige display, er The Key Holder Time Lock nem at bruge og indstille. Denne lås kan indstilles fra 1 minut til op til 99 timer, hvilket giver dig fuld kontrol over dine erotiske eventyr. Detaljerne gør forskellen, og hos Master Series er ingen detalje for lille.

Rejsevenligt Og Praktisk Design

The Key Holder Time Lock har et kompakt og let design, der gør den ideel til rejser. Denne lås er opladbar og kommer med en USB-kabel, så du kan oplade den, hvor end dine eventyr fører dig. Hvem siger, at komfort og praktisk design ikke kan gå hånd i hånd?

En Ny Dimension Af Erotiske Oplevelser

Master Series - The Key Holder Time Lock repræsenterer mere end bare et produkt - det er en vision for fremtiden. Ved at kombinere sikkerhed og pålidelighed med et unikt design, har vi skabt en oplevelse, der udfordrer grænserne for erotisk intimitet. Uanset om du er ny inden for verdenen af tidslåse, eller om du er en erfaren bruger, vil The Key Holder Time Lock tage din oplevelse til det næste niveau.

Specifikationer

  • Produkt: Master Series - The Key Holder Time Lock
  • Materiale: Holdbar ABS-plast
  • Farve: Sort
  • Inkluderer: 1 USB-opladningskabel
  • Mål: 46 mm x 40 mm
  • Vægt: 50 gram
  • Batteri: Indbygget genopladeligt lithiumbatteri

Så hvis du er klar til at tage skridtet ind i en verden fyldt med nye, spændende erotiske oplevelser, er Master Series - The Key Holder Time Lock det perfekte valg for dig! Med sit sikre og pålidelige design, vil denne tidslås åbne døren til en helt ny dimension af nydelse.

Tilbehør

  • Er Du Klar til Næste Niveau? Gør klar til at udforske kontrol på en måde, du aldrig har turdet forestille dig. Uanset om du er nøgleholderen eller den låste, inviterer PIKBUR -FÆNGSLET dig ind i et univers, hvor kun fantasien sætter grænser. Bær nøglerne som et symbol på magt eller overlad dem og dine orgasmer til din partners nåde.

    489,00 DKK
  • Robust og stilfuldt metal kyskhedsbur. Den er perfekt til pirrende dominans lege. Vil du beslutte, hvornår han skal have muligheden for at tilfredsstille sig selv, eller piller han for meget? Så kyskhedsburet fra Rimba perfekt til formålet. Kyskhedsburet hører til i den absolut luksuriøse ende af skalaen

    499,00 DKK
  • Oplev Kyskhedsleg med Vores Læder Gates of Hell Pikbur Komfortabel men hård, virkelig god kombination af stål og læder. Gates of hell cock cage over penis, en læder strop sikres rundt om penis og kuglerne, den anden strop skal rundt om pungen. Hver strop bliver sikret til selve the gates of hell buret med hængelås. Denne chastity device er ikke bare...

    629,00 DKK
  • Plastic Adjustable Chastity Device Træd ind i en verden af dyb tillid og gensidig respekt med vores justerbare plastik chastity device. Denne innovative løsning tilbyder en unik måde at udforske intimitet og tillid på, alt sammen mens du føler dig sikker og komfortabel.

    299,00 DKK