Satisfyer Partner Double Plus

Producenter:

Tvist til sexlivet, så er satisfyer partner plus couples vibrator det i skal have fat i. Denne vibrator giver nydelse til både kvinden og manden, for kvinden stimulere den både klitoris og g-punktet, mens manden får glæde af de gode vibrationer når han er inde i kvinden. Vibratoren har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer, så der skulle være noget til enhver smag.

349,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Satisfyer Double Plus vibratoren har et ergonomisk design, der udformer sig i en u-form. Netop formen gør, at både klitoris og G-punktet stimuleres på én og samme tid. Den ene ende ligger på klitoris, mens den anden indføres i vagina. Det er dog ikke kun kvinden, der vil få glæde af de mange vibrationer.

Double Plus giver jer begge en mere intens stimulering under lagengymnastikken. Double Plus er u-formet: Den ene ende skal placeres på klitoris og den anden skal føres ind i vagina. Begge enderne er udrustet med kraftfulde motorer, som stimulerer både klitoris og indvendigt i vagina, hvor både du og din partner kan nyde godt af de intense vibrationer. Din partners penis vil desuden have lettere ved at finde frem til dit G-punkt.

Efter brug er det vigtigt at vibratoren gøres ren. Det giver jer en hygiejnisk oplevelse, næste gang I skal bruge den og er samtidig med til at øge produktets levetid. Det er heldigvis både nemt og hurtigt med en vandtæt vibrator som denne.

Når I er færdige med vibratoren, skal den skylles ren i varmt vand. I kan med fordel også bruge en rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Den vil fjerne alle bakterier og sikre jer det bedste resultat. Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden den opbevares i en æske eller en stofpose.