Partner Whale Couple Vibrator - Satisfyer

Producenter:

Forstærk nydelsen hos jer begge med den søde par vibrator Double Whale fra Satisfyer, som bæres af kvinden under samleje. Den er især perfekt til hende, der har svært ved at komme udelukkende ved vaginal stimulans. Vibratoren er ligeledes vandtæt, så I kan nyde den sammen i badet.

299,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sammen med vibrationerne giver den indførbare del af produktet kvinden en ophidsende følelse af at blive fyldt helt ud, hvilket også gør oplevelsen endnu bedre for ham. Den brede ende stimulerer klitoris, mens den smalle del forkæler G-punktet og penis, når han bevæger sig ind og ud.

Der er dermed lagt op til et eksplosivt klimaks for jer begge, når I eksperimenterer jer igennem de 10 vibrations programmer og nyder den ekstra stramme følelse, det giver når penis kører langs vibratorens side.

Double Whale er udrustet med hele to motorer, som forfører både dig og din partner med fortryllende vibrationer. Intensiteten er særligt høj hos Double Whale, hvilket fører til unikke og meget intense øjeblikke. Den ene ende placeres på klitoris og masserer dermed din klitoris, den anden del føres ind og stimulerer dermed både G-punktet hos kvinden og manden, når han trænger ind i hende.

Perfekt til hende, som har svært ved at komme ved ren vaginal påvirkning, eller til jer, som ønsker at opleve ekstra stærke orgasmer.

Fremstillet i blødt, behageligt silikone. Vandtæt og oplades nemt via det medfølgende USB-kabel, så Whale altid er klar til leg, når I er.