Strap on Dildo Sæt, sort

Producenter:

Til den lesbiske lyst eller til liderlige rollespil: Nu kan hun forkæle ham bagfra! Strap-on med 3 forskellige dildoer, af sort glidevenligt materiale.

549,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Strap on Dildo sæt -Sort.

Strapon sex er ikke bare sjovt og fornøjeligt. Som kvinde vil du føle din selvtillid vokse, og du vil ikke længere være så bange for at tage initiativ. Både du og din partner vil elske din nye, aktive rolle med en strap on.

Med sættet fra You2Toys får du hele tre forskellige strapon dildoer at vælge imellem, og der går ikke længe, før din partner mærker den erotiske varme sprede sig over hele kroppen. Den første strap-on dildo egner sig godt som vaginaldildo, den anden som anal dildo og den tredje har et let svaj for enden. Den buede dildo, g-punkts dildoen, er en mester, når det gælder om at finde de ultimative lystpunkter g-punktet hos kvinden og p-punktet hos manden. 

Strap on der passer alle

Til den lesbiske lyst eller til liderlige rollespil: Nu kan hun forkæle ham bagfra! Strap-on med 3 forskellige dildoer, af sort glidevenligt materiale. Dog vil vi anbefale en god glidecreme.
Sådan et sæt har mange anvendelses muligheder. selen er nem at tage på og indstille om du er Small eller XXXL og den kommer ikke til at side og gnave. det er også nemt at skifte de dildoer der er med. og også skifte hele selen hvis han har behov for at bytte eller hvordan man nu har lyst til at gøre det
Det er super nemt at rengøre og vedlige holde.
Vi anbefaler at man rengør med intimt sæbe og lunt vand.

Produkt beskrivelse

  • Naturdildo: 16 cm lang, Ø 3,5 cm.
  • Analdildo: 15 cm lang, Ø 1,5 - 2,5 cm.
  • G-punkt-dildo: 15 cm lang, Ø 3,5 cm.
  • Inklusive "Flutschi" glidemiddelprøve.
  • Materiale: TPR (lysere), PVC (streng), polyamid.

Dine grænseløse vaginale og anale lystfantasier kan du nu få tilfredsstillet. Strap-on påspændings-trussen kan justeres, så den sidder perfekt. Inklusive "Flutschi" glidemiddelprøve.

Strapon dildo sæt sort