Strap On Duo Dildo Vibrator

Dobbeltvibrator i lilla glidemateriale til vaginale og anale lystlege - alene eller sammen med en partner!

599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Med denne vibrerende strap-on duo dildo, er der nydelse både til dig og din partner – på samme tid. Da den nemlig består af både en mindre, og en større dildo, så begge parter kan opnå maksimal nydelse ved brug.

Den mindste dildo, der er beregnet til bæreren, er 10 cm lang, hvor den længste er 18 cm, og skal bruges til at tilfredsstille partneren.

Med disse to er der mulighed for at afprøve flere forskellige kombinationer i soveværelset, alt efter hvilket humør man er i, og hvilke behov man har. På denne måde kan den også både bruges af hende og hende, der vil tilfredsstilles på samme tid, men også til ham og hende, der vil forsøge med nye ting i soveværelset.

Det fikse ved de to dildoer er, at vibrator-funktionen kan styres separat, hvis en af parterne ikke ønsker vibration under brug.

Begge vibrator dildoer er lavet af ABS plastik, der selvfølgelig er ftalatfri, så hverken du eller din partner tager skade ved brug af produktet. Stropperne er justérbare, så de kan tilpasses bæreren, og sidde behageligt uanset hvem der har den på.

Kun fantasien sætter grænser, ved brug af dette frække produkt!

 

Specifikationer:

Batterier: 2 x AA, disse medfølger dog ikke.

Materiale: ABS plastik

Ftalatfri: ja

Længde: Mindste 10cm, længste 18cm.