Tentacular Tease Prostate Vibrator

Målrettet prostata-massage!


Perfekt anatomisk formet vibrator til stimulering af mandens "P-punkt". Vibrationen kan reguleres i 10 trin. Vibratoren er vandafvisende - kan bruges under bruseren.

299,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Dette er en helt særlig vibrator, der er specielt designet til HAM der kan lide anal massage.

Denne vibrator er lavet til at stimulere mandens prostata (også kaldet P-punktet) Den er formet så den rammer fejlfrit. Den har 10 forskellige vibrations hastigheder som der kan vælges imellem. Den er vandafvisende, så den er nem at gøre ren og kan også bruges under bruseren.

Det smarte ved denne vibrator er, at den ikke kun kan vibrere, men også trække sig sammen. Dette gør den med den yderste del af den krumme spids, så du på den måde får endnu større massage oplevelser. Da håndtaget er designet i en lang og tynd form, vil det kunne passe perfekt mellem ballerne.

Tantacular Tease Prostata Vibrator er en anatomisk formet vibrator med 10 vibrations rytmer, der er nemme at kontroller med et tryk på én knap. Den er også anvendelig under bruseren, da den er vandtæt. På den måde kan du nyde et dejligt afslappende bad, mens du bliver stimuleret indvendigt af denne fantastiske Tentacular Tease.

 

TIP: Det er en god idé at bruge en god glidecreme, for at få den mest optimale oplevelse.

Længde: 19 cm.

Diameter: : 1,5-2,3 cm.

Materiale: PVC/ABS.

Inklusiv batterier