Titty slapper

Producenter:

Her er så den sidste nye; en Titty slapper.

Sm sexlegetøj, dildoer og vibrator fra din sexshop i Midtjylland Skive både til mænd og kvinder, til analsex og onani Kæl for dine fantasier her..


Made by Lei

229,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Gode råd til brug af Titty slapper:

Det sidste nye er en Titty slapper, som bruges til den mere intime og psykologiske smerte, som kønsdele og brystkasse. Den giver en lettere muskelstimulering i overfladen, ikke så meget til dybe muskelsmerter. Lyden af det lille smæld giver dig en mere psykologisk stimulering, og oplevelse af den overfladiske smerte. Derfor er den rigtig god, hvis du vil tirre din partner.

Den har et sort gummihåndtag på 15 cm. og en dobbeltlagt "snert" på 25 cm. x 4,5 cm. i 3 mm. tykt møbelskind, rigtig god til det mere intime.

Tilbehør

 • Tilbud!

  Beaver tail er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Tilbud!

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en padle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet padle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du betale...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Stor virkning på kort tid  The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil igang med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at begynde. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på huden af modtageren hvis det gør noget uventet. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

  499,00 DKK