Hamp reb 6 mm.

10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug. 

Velegnet til bondage og anden fiksering.

149,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

10 meter natur hampreb i 6 mm. tykkelse.

Det er typisk den type reb man starter bondagen med. Når man har bundet en tid (et par år) går man over til en type, der er hurtigere at binde med. Hampens lidt bløde struktur gør, at det ikke er så hård ved huden og jo mere man arbejder med det, des blødere bliver det. Et super godt reb der ikke giver sig.

Selvom rebet er relativt blid ved huden, er det et stærkt reb, der kan holde til mange timers leg og kraftige ophængninger. Det efterlader smukke mærker på huden, som de fleste nyder i dagene derpå. Et lille skænt minde om lækre oplevelser.

Det har en meget speciel duft, som de fleste bunnyér elsker - bare duften af det kan få dem til at sitre i sød forventning om, hvad der skal ske.

Vær særligt opmærksom på din partner under bondage. Hav altid en saks klar, hvis noget går galt og hold øje med, om blodtilførslen til for eksempel hænder og ben.

Læs meget mere om bondage her:

http://www.sadistenstoolbox.dk/SadistensBlogGuide/1_Sadistens-guide-til-leg-med-Bondage.html

Tilbehør

  • Dobbelt Karabinhage  vi har alt sexlegetøj til din nydelse ved  din sexshop i Skive Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere.

    49,00 DKK
  • Jute reb 8 mm og 8,0 meter lang. Jute fibre er fremstillet af planter i Corchorus slægten. Jutereb har meget lignende egenskaber som hamp reb, selvom det er lidt lysere, glattere, og har en anden lugt. Jute reb er det mest almindelige reb, som anvendes til shibari i Japan. Rebet er klar til brug og kan benyttes sammen vores håndlavede piske eller andet...

    139,00 DKK