SATISFYER - BIG HEAT - HEATING G-SPOT VIBRATOR - BERRY

Producenter:

Med Satisfyer Heated Thrill G-punkt vibrator vil du kunne få en beroligende og varmende effekt som giver musklerne mulighed for at slappe af mens blodcirkulationen topper.

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Kombinationen med varmen, det bøjede skaft og de kraftfulde vibrationer, vil give dig en unik oplevelse af stimulation og nydelse.


Satisfyer G-punkts vibratoren kommer med 12 forudindstillede vibrationsprogrammer, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på den rigtige knap. Du kan også bruge G-punkkts vibratoren sammen med den gratis Satisfyer Connect-app, som giver dig uendelige af muligheder for at skræddersy din stimulering og finde det helt rigtige vibrationsmønster til netop din smag. På den måde kan du også overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse.


Det bedste ved denne lækre sag er dens varmefunktion. Satisfyer vibratoren kan nemlig varmes op til 39 °C, som gør din stimulering mere afslappende. Det betyder også, at du nemmere kan opleve at få en orgasme grundet den boostede blodcirkulation. Dens buede skaft gør også din stimulering mere målrettet mod dit g-punkt.


Du kan naturligvis også stimulere andre områder med denne nye bedste ven. Før den henover kroppen og brug den som lækkert forspil, eller placer skaftet ved klitoris og gør din stimulering personlig. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil nyde denne lækre vibrator!


Denne Satisfyer vibrator er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne g-punkts vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.


Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, intimsæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Specifikationer:

Lydniveau: Lydsvag
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS, Medicinsk Silikone
Længde: 20,5 cm
Bredde: 3,7 cm
Batteritype: Opladeligt (USB-oplader medfølger)
Vibrationsmønstre: 12 forudindstillede vibrationsprogrammer - uendelig med App
Farve: Purpurrød