Parachute Ball Stretcher with Spikes

Parachute Ball Stretcher med Spikes er en unik enhed til dem, der tør udforske yderligere. Denne ballstrækker i sort læder er udstyret med 105 små pigge og en O-ring, der hænger ned fra tre kæder.

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Parachute Ball Stretcher med Spikes - For de Eventyrlystne

Parachute Ball Stretcher med Spikes er en del af vores BDSM udstyr samling, designet til de modige, der ønsker at udforske nye grænser for nydelse. Denne ballstrækker er ikke for de sarte sjæle, men for dem, der kan lide at skubbe grænserne og opleve nye former for stimulering.

Unik Design og Funktion

Denne ballstrækker er lavet af sort læder og har 105 små pigge, der stikker ud fra læderet. Pigge vil prikke og ridse huden som små torne, men vil ikke gennembore huden, medmindre du klemmer eller slår den meget fast.

Justerbar og alsidig

Parachute Ball Stretcher er justerbar og passer sikkert omkring dine kugler med en snaplukning. En metal O-ring hænger nedenunder, forbundet af tre kæder. Du kan forsigtigt trække i ringen, eller fastgøre en snor, osv. Vægte kan fastgøres til O-ringen, men du gør det på eget ansvar.

Specifikationer

  • Produkt: Parachute Ball Stretcher med Spikes
  • Materiale: Sort læder
  • Diameter (topåbning): Ca. 0,9” - 1,12"
  • Ekstra: 105 små pigge
  • Justerbar: Ja, med snaplukning
  • Bemærk: Dette produkt er håndlavet

Så hvis du er klar til at tage din BDSM-oplevelse til nye højder og udforske grænserne for din nydelse, så er Parachute Ball Stretcher med Spikes det perfekte valg for dig!