Girls Pussy Masturbator Pocket Pussy

Har du altid drømt om en jomfru, får du her chancen igen og igen, Girls pussy er lige stram hver gang.

Udført i blødt hudlignende gummi der udvider sig efter penis med indbygget vibrator

289,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Husker du den første gang? Måske både for dig og hende. Genoplev nydelsen af hendes stramme, varme tunnel med denne masturbator, Girls Pussy, fra You2Toys.

En lyserød masturbator med tykke, indbydende skamlæber.

Den har en indbygget vibrator, der reguleres trinløst med den medfølgende fjernbetjening, som bruger 2 AA-batterier, der sælges separat.

Fordel med et par fingre lidt glidecreme på Girls Pussys skamlæber– udenpå og indeni. Træng nu ind i tunnelen med din stive penis.

Tænd for vibratoren i en passende hastighed. Mærk hvordan de tykke skamlæber griber stramt om din penis, men du bliver stødvist masseret af de pirrende rytmer.

Girls Pussy er en masturbator til mænd, og den kan bruges igen og igen. Sørg blot for at rengøre den hver gang efter brug med lidt varmt vand og lidt intimsæbe eller med en rengøringsspray, der er beregnet til sexlegetøj. Så er den altid klar og siger aldrig nej til at behage dig.

Fantastisk naturligt udseende skamlæber med klitoris og folder som hos en sexlysten pige.

You2Toys er sexlegetøj, der er kendt for at være høj kvalitet til en lav pris. Legetøjet er funktionelt og fremstillet af gode materialer.

Masturbatoren er 17,5 cm lang, 15 cm dyb og har en diameter på 3 cm. Da materialet er elastisk, kan masturbatoren udvides meget.