Satisfyer Mono Flex G-Spot Vibrator With App - Red

Producenter:

Nyd pirrende vibrationer mod klitoris og G-punkt på samme tid, og få orgasmer på stribe. Tilpas vibrationerne fra hver motor individuelt, så du opnår den perfekte nydelse.

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Lad denne Lækre Mono Flex Rabbit Vibrator fra Satisfyer give dig den skønneste dobbelt nydelse, når den både forkæler dit G-punkt og dit følsomme klitorisområde.

Mono Flex har 2 kraftfulde motorer der er fordelt på skaftet og klitoris stimulatoren. De kan styres seperat, så du selv kan bestemme, om du ønsker vibrationerne sammen eller hver for sig.

De dybdegående vibrationer kan du eller endda din partner styre via den innovative og gratis Satisfyer Connect App. Den giver muligheder for et væld af uendelige vibrationer. Prøv at designe dine helt egne mønstre, eller mærke vibrationerne efter rytmen på din yndlingssang.

Hvis du øjeblikkeligt ønsker rumlende nydelse, så har selve vibratoren 5 indstillinger at vælge imellem. På knapperne i bunden kan du styre vibrationstilstandene såvel som, hvilken af de 2 motorer der skal køre.

Den skønne Rabbit Vibrator har et elegant design. Den har en ergonomisk og fleksibel form, så den kan tilpasse sig lige efter din krop. Vibratoren har en silkeblød silikone overfade der føles behageligt mod huden. 

Mono Flex Rabbit Vibrator er både vandtæt, lydsvag og genopladelig via den medfølgende magnetiske USB-opladekabel. Det giver mulighed for pirrende leg, lige når du har lyst.

Kan kobles op med den prisvindende app Satisfyer Connect med et væld af sjove funktioner for uendelig leg.