Satisfyer Pro 2 klitoris stimulator

Producenter:

Denne revolutionerende stimulator lever virkelig op til sit navn og vil helt sikkert give dig skønne klitoris orgasmer på ingen tid.

Den feminine stimulator har et bredt og fleksibelt silikone mundstykke, der med sin unikke teknologi kan giver en kildende og pulserende fornemmelse når den omslutter klitoris.

Stimulatoren er vandtæt og genopladelig med et magnetisk USB kabel, der medfølger.

449,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Satisfyer Pro 2 er ikke en helt almindelig vibrator. Det er måske endda, ikke helt korrekt at kalde den en vibrator, for det er mere svingninger den udsender, end egentlig vibrationer. Den fungerer ”touchfri”, hvilket vil sige at du behøver ikke at have direkte fysisk kontakt mellem klitoris og Satisfyer Pro 2.´et super spændende sex legetøj der giver en helt ny dimention på det at onaner

Du bruger den ved at skille dine skamlæber lidt fra hinanden, så din klitoris bliver blotlagt. Tænd for Satisfyer Pro 2 ved at holde den nederste knap inde, indtil Satisfyer Pro 2 starter på laveste massageindstilling.

 Dette banebrydende produkt giver kvinden fornemmelsen af en mund der lukker sig om hendes klit og leger med den her kan kvinden bare selv bestemme om det skal gå hurtig eller langsomt og denne serie af Satisfyer tilfredsstiller kvinder på en helt ny måde end vibrationer gør.

Specifikationer:

Materiale, hætten: Silikone.

Ftalatfri: Ja.

Latexfri: Ja.

Vandtæt: Ja.

Størrelse: 16,5 cm x 1,6 cm

Batteritype: Genopladelig, oplader medfølger

Pulseringsintervaller: 11.

Medfølger: Magnetisk USB-kabel.

Materiale: ABS, Silikone

Klitoris stimulering: Ja

Satisfyer Pro 2+ modtog Good Design Award 2019