SATISFYER - DOUBLE FUN - LUXE COUPLE VIBRATOR - BLACK

Producenter:

Få dobbelt op på nydelsen med Double Fun App-Styret Par Vibrator fra Satisfyer. Den smarte app gør det legende let at holde liv i lagenerne selv i langdistance relationer.

Vibratoren har to kraftfulde motorer og uendelige muligheder for skøn vibration.

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Med sin smarte U-form bliver både penis og G-punkt forkælet af de rumlende vibrationer, når vibratoren placeres i kvindes skede under samleje. Den udvendige del falder på plads henover klitoris, så denne erogene zone ikke snydes for opmærksomhed.

Overfladen i silikone føles ekstra skøn mod huden, når I tilføjer dråber af jeres yndlings vandbaserede glidecreme. I den gratis app er der nærmest uanede muligheder for at tilfredsstille hinanden - I kan nemlig skræddersy stimulationen lige efter jeres ønsker.

Er I tæt på hinanden, så er det også oplagt at bruge den fikse og trådløse fjernbetjening. Eksempelvis kan hun bære vibratoren under bruseren eller i badekarret, mens han ligger i sengen og har fuld kontrol over den pirrende summen.

Efter brug er Double Fun nem at rengøre. Brug varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, hvis I foretrækker dette.

- 2 super kraftige motorer
- med trådløs fjernbetjening
- Perfekt til partner brug
- Body-friendly silicone
- Waterproof (IPX7)
- Kan bruges både med og uden den gratis app.
- App tilbyder uendelige muligheder for programmering
- Støjsvag
- Genopladelig Li-ion batteri
- Magnetisk USB opladnings kabel medfølger
- Let at rengøre
- 10 vibration programmer

BRUG IKKE HURTIG OPLADER