Tilbud!
Pixey Deluxe - trådløse- genopladelige Wand

Pixey Deluxe - trådløs og genopladelig Wand

Producenter:

Verdens mest kraftfulde genopladelige wand!

Pixey Deluxe er en banebrydende Magic Wand vibrator, der er designet til at give dig den ultimative nydelse. Med sin kraftige motor og brugervenlige interface, kan du opleve en helt ny dimension af intim leg.

999,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Pixey Deluxe: Din Vej Til Kraftfuld Nydelse

Pixey Deluxe er ikke bare en Magic Wand vibrator - det er en oplevelse. Denne kraftfulde vibrator er designet til at give dig den mest intense og tilfredsstillende oplevelse. Med et væld af vibrationshastigheder og pulstilstande, kan du tilpasse din oplevelse præcis efter dine behov.

Brugervenlighed og Funktioner i Topklasse

Med Pixey Deluxe får du en vibrator, der er nem at bruge, men alligevel fyldt med features. Du kan nemt justere vibrationerne ved hjælp af plus- og minus-knapperne, og skifte mellem forskellige tilstande med et kort tryk på tænd / sluk-knappen. Og med de indbyggede LED-lys, kan du nemt finde vej i mørket.

Hygiejnisk og Sikker Nydelse

Pixey Deluxe er fremstillet af kropsikker TPE-silikone, der er let at rengøre og kan bruges sammen med alle typer glidecreme. Det indbyggede batteri kan oplades med det medfølgende USB-kabel og strømadapter, og Pixey Deluxe kan endda bruges under opladning for uafbrudt nydelse.

Specifikationer:

 • Opladning: Med Micro USB-stik. Kan bruges under opladning!
 • Størrelse: 32,5 x 5,8 cm
 • Vibrationshastighed: 5 vibrationshastigheder fra ca. 3.000 o / min til 12.000 o / min.
 • Vibrationsniveauer: 5 vibrations- og pulstilstande.
 • Special: LED-lys så du kan finde vej i mørket.
 • Medfølger: Der medfølger en USB strømadapter med 2,5 meter lang ledning.
 • Interface: 3 knapper.
 • Materiale: 100 % ftalatfri TPE

Bemærk venligst: Pixey Deluxe er ikke vandtæt. Brug den aldrig under bruseren eller nedsænket under vand.

Så hvis du er klar til at tage din nydelse til nye højder, er Pixey Deluxe det perfekte valg for dig. Denne kraftfulde Magic Wand vibrator lover en oplevelse, der er lige så unik som du er.

Tilbehør

 • Pixey Exceed Wand MassagerNår den køre på halv kraft synes de fleste at den er vild Multispeed  Drevet af ledning (EU-stik)  Høj effekt med rotation på 3.000 til 14.000 omdr./min  Indbygget afkøling-ventilatorsystem med mere strøm og længere holdbarhed

  599,00 DKK
 • Tvangsorgasme bælte Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

  739,00 DKK
 • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  149,00 DKK