Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator App Controlled

Producenter:

Har du også tit haft lyst til at tage forspillet i det offentlige – måske i supermarkedet, mens du køber ind? Det kan du med den lydsvage Satisfyer Sexy Secret. Det er en vibrator, som sidder i dine trusser og vibrerer, så du kan føle den søde kløe og glæde dig til at komme hjem og lade det hele kulminere i en kæmpe orgasme.

349,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sæt vibratoren fast i trussen og føl den søde vibration på din klit, der vil ende i en kæmpe orgasme, når du kommer hjem. Du styre vibratoren ved hjælp af en fjernbetjening eller en app, som du kan overlade til din partner. 

Vibratoren er ergonomisk designet til at være bekvemt på plads med en bøjning, der giver adgang til klitoris for behagelig stimulering. Den er lille og lavet i behageligt silikone, der modvirker slid og er 100% vandtæt.

Satisfyer Sexy Secret består af en vibrator og en magnet, som gør, at den sidder fast i trussen og vil blive siddende. Få uendelige vibrationsmønstre og hastigheder at vælge mellem via Satisfyer Connect-appen, der kan downloades gratis til Android og iOS. 

Bliv våd i trussen uden at andre end din partner ved det med Satisfyer trusse vibrator.