Satisfyer Pro 3+

Producenter:

Satisfyer Pro Vibration 3 er den hidtil bedste variant af Satisfyers populære vibratorer, der spreder glæde og fornøjelse verden over. Denne Satisfyer vibrator er designet helt specielt til at give dig en erotisk oplevelse, som aldrig før!

529,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Ultimativ nydelse med Satisfyer klitorisstimulator

Ny Satisfyer Pro 3 + med fordybende lufttrykteknologi vil realisere dine drømme om vidunderlige og behagelige klitorisorgasmer. Dette er efterfølgeren til Satisfyers populære sortiment af trykbølgevibratorer. Satisfyer Pro 3 + har et helt nyt design og funktion, elegant og diskret, og teknologien muliggør en kombination af trykbølger og vibrationer.

Derudover er produktet fremstillet af superblød og kropsvenlig silikone. Det vinklede mundstykke er nemt at placere og ergonomisk at bruge. I mundstykket findes en silkeblød silikonering, der skifter hurtigt mellem suge- og trykimpulser.

Pulserende trykbølger i kombination med vibration

Hele 11 pulseringsniveauer, der skaber en følelse af oralsex, og samtidig masserer ringen området omkring klitoris med 10 forskellige vibrationsmønstre. Disse to funktioner kan styres separat eller sammen, hvilket betyder, at der findes i alt 110 kombinationsmuligheder. Uanset hvilke muligheder du vælger, er du garanteret uforglemmelige orgasmer, især takket være den ultrabløde berøring.

Satisfyer Pro 3+ er desuden vandtæt og passer perfekt til våde lege under bruseren alene eller med din partner.

Den er vinder af en German Design Award 2020 i kategorien Excellent Product Design og en Good Design Award i 2019.

Specifikationer:

Materiale: Silikone og ABS-plast.
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Vandtæt: Ja.
Længde: 13,5 cm.
Indre diameter sugehoved: 1,6 cm.
Pulseringsniveauer: 11.
Vibrationer: 10.
Batteritype: Opladeligt (magnetisk USB-kabel medfølger).