Catsuit  

Varer
4 varer.

Viser 1 - 4 af 4

Catsuits – erotik på et højt niveau!

Skal du forføre din partner eller vil du være ekstra fræk når du tager en tur i byen, så har vi her et stort udvalg af frække og femine catsuits. De findes både i lak, blonder og net, og nogler overlader mere til fantasien end andre. En catsuit fremhæver dine smukker former på bedste vis, idet den sidder helt tæt ind til din krop. Vi har et stort udvalg i catsuits til enhver lejlighed, for eksempel hvis du gerne vil forføre en partner eller have et frækt kostume, kan du sikkert finde det her. Catsuits kan være en del af et frækt forspil, hvor du udstråler dominans. Et åbent Catsuit er et sikkert valg hvis du skal have frækt lingeri, der også kan bruges under samleje.

Det specielle ved catsuitet er, at det smyger sig om hele kroppen, men stadig dækker så lidt, som ingen anden erotisk beklædningsdel. Catsuitet er gennemsigtigt og lader dig se alt. Takket være de forskellige modeller kan du dog stadig have indflydelse på, hvilke kropsdele du gerne vil fremhæve mere eller mindre.
Blikket falder direkte på detaljerne når man ser denne sexede beklædningsdel. De forførende cut outs ved brysterne og de iøjnefaldende snøringer fremtryller en sexet kavalergang.

Catsuitet er i princippet en strømpebuks der dækker hele kroppen. Et Catsuit består for det meste af polyamid, et materiale, der er meget stabilt. Materialet er kombineret med elastan, der gør, at bodystockingen er meget elastisk. Det er altså lettere, at tage catsuitet på. Materialet krøller ikke og er derfor relativt let at pleje.