Satisfyer

Varer fra Satisfyer

Viser 1 - 12 af 44

 • Power Flower er en unik vibrator der er formet som en blomst med tre blade, i lækker blød silikone.  Med dens stærke dybe vibrationer er den yderst velegnet til at stimulere klitoris. 

  449,00 DKK
 • Velkommen til den vidunderlige verden med den største diskrete fornøjelse. Dril dig selv når som helst på dagen eller lad din Dominante styre den, da den sexede hemmelighed er lavet med komfort i tankerne. Shhh - det er en hemmelighed, en sexet hemmelighed!

  399,00 DKK
 • Satisfyer pro G-Punkt Her er der tale om en anderledes rabbit vibrator, da den del der stimulere klitoris bruger luftpulseringer til dette, mens den har en udformning som kan stimulere g-punktet. Oven i alt dette har den 7 forskellige mønstre og 3 forskellige hastigheder den kan vibrere med. det er lækker sexlegetøj Mange flere frække Dildoer her

  499,00 DKK
 • Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

  449,00 DKK
 • Det luksuriøse Satisfyer Pro Deluxe vibrator vil som par, kunne give nye oplevelser. Husk at benytte den sammen med vores vandbaseret glidecreme, som også findes i vores sexshop. Kan med fordel benyttes, hvor manden også påføres en penisring. 

  399,00 DKK
 • Denne lækre vibrator fra Satisfyer er faktisk meget mere end blot en vibrator. Den kan nemlig ikke kun stimulere med de velkendte vibrationer. Den er også udstyret med pulserende lufttryksbølger. Det bløde hoved, hvorfra de pulserende stimuleringer strømmer, placeres over klitoris, mens den indvendige del indføres i vagina.

  499,00 DKK
 • Pro Vibration 3 er den hidtil bedste variant af Satisfyers populære vibratorer, der spreder glæde og fornøjelse verden over. Denne vibrator er designet helt specielt til at give dig en erotisk oplevelse, som aldrig før!

  499,00 DKK
 • Denne revolutionerende stimulator lever virkelig op til sit navn og vil helt sikkert give dig skønne klitoris orgasmer på ingen tid. Den feminine stimulator har et bredt og fleksibelt silikone mundstykke, der med sin unikke teknologi kan giver en kildende og pulserende fornemmelse når den omslutter klitoris. Stimulatoren er vandtæt og genopladelig med...

  499,00 DKK
 • Forstærk nydelsen hos jer begge med den søde par vibrator Double Whale fra Satisfyer, som bæres af kvinden under samleje. Den er især perfekt til hende, der har svært ved at komme udelukkende ved vaginal stimulans. Vibratoren er ligeledes vandtæt, så I kan nyde den sammen i badet.

  299,00 DKK
 • Trænger sexlivet til fornyelse? Med Satisfyer par-vibratoren kommer du ikke til at kede dig. Vibratoren kan både bruges under solostunder, til forspil og til samleje. Den har mere end 30 forskellige anvendelsesmuligheder, og supplerer du med glidecreme, sætter kun fantasien grænser for legen.

  399,00 DKK
 • Tvist til sexlivet, så er satisfyer partner plus couples vibrator det i skal have fat i. Denne vibrator giver nydelse til både kvinden og manden, for kvinden stimulere den både klitoris og g-punktet, mens manden får glæde af de gode vibrationer når han er inde i kvinden. Vibratoren har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer, så der skulle være...

  349,00 DKK

Viser 1 - 12 af 44