Rabbit Vibrator  

Varer
13 varer.

 • Nedsat pris!

  Lækkert vibrator der både stimulere klitoris og g-punktet for en intens følelse, der giver dig gode betingelser for at komme helt op at ringe. Den er lavet i et dejligt blødt silikone materiale, som føles rigtig dejligt. Til at hjælpe med dette giver den dig også 7 forskellige indstillinger, og den er genopladelig, så en hurtig tur i stikkontakten og den...

  349,00 DKK 399,00 DKK
 • Denne rabbit vibrator har den klassiske kaninformet klitoris vibrator, samt at den har en udformning som kan være med til at stimulere g-punktet for nogle endnu mere intense orgasmer. Den kan give de fleste en rigtig dejlig oplevelse med de 10 forskellige hastigheder, og dens gode størrelse med en længde på 23 cm og en diameter på 3,3 cm. Genopladelig.

  449,00 DKK
 • Dette er lidt et andet design på en rabbit vibrator, da denne har to større øre end mange andre af denne type vibrator. Den er lavet i et lækkert silkeblødt silikone materiale, og så er den selvfølgelig genopladelig. Den har en længde på 19,2 cm, så den har en rigtig god længde og vil stimulere de helt rigtige steder og vil kunne give en rigtig intens...

  449,00 DKK
 • Satisfyer pro G-Punkt Her er der tale om en anderledes rabbit vibrator, da den del der stimulere klitoris bruger luftpulseringer til dette, mens den har en udformning som kan stimulere g-punktet. Oven i alt dette har den 7 forskellige mønstre og 3 forskellige hastigheder den kan vibrere med. det er lækker sexlegetøj Mange flere frække Dildoer her

  599,00 DKK
 • Denne elegante vibrator lader dig nyde forskellige vibrationsmønstre og hastigheder, der stimulerer både din G-Spot og klitoris. Med kun et tryk på knappen skifter du mellem forskellige opsigtsvækkende muligheder og finder altid en vibration, der behager dig.

  349,00 DKK
 • Denne kaninvibrator har en klitorisstimulering med to små ører, der giver dig en unik stimulation. Desuden har toppen af skaftet rillet for endnu mere stimulering.

  349,00 DKK

Viser 1 - 12 af 13

Gør sexlivet ekstra hot med en rabbit vibrator

En kvinde bør have mindst én dildo eller vibrator i natbordsskuffen, uanset om du er i et fast forhold, dyrker seriel monogami eller helst flyver solo. Hvad angår sex, kan en vibrator hjælpe dig til at gøre dit erotiske liv mere interessant.

Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at investere i en moderne vibrator. Er du på udkig efter en vibrator lidt ud over det sædvanlige? Så kan du med stor fordel tage et kig på vores store udvalg af spændende rabbit vibratorer.

 

Hvad er en rabbit vibrator?

En rabbit vibrator er en ekstra avanceret vibrator, som er designet til at give både dobbelt G-punkt og klitorisstimulering. Den frække rabbit vibrator, som blev verdensberømt efter et famøst afsnit af den amerikanske TV-serie Sex And The City, har et væld af anvendelsesmuligheder.

Foruden G-punktet og klitoris kan du bruge din rabbit vibrator til at stimulere alle de erogene zoner på og omkring det kvindelige kønsorgan – og såmænd også det mandlige. Hvis du virkelig vil oppe dit game i soveværelset, og bringe lidt ekstra va va va voom ind i den erotiske leg, er en rabbit vibrator en rigtig god investering.

I det følgende kan du læse mere om dette spændende og ikoniske stykke sexlegetøj og blive klogere på dets mange features.

 

Rabbit vibratorens historie

Før den super sassy vibratormodel kom på markedet i USA, blev den introduceret i Japan så langt tilbage som i 1983. Navnet fik den fra de sprælske ”ører”, som stikker ud fra skaftet ved roden, og som kan stimulere klitoris, mens resten af vibratoren bearbejder dit G-punkt.

På daværende tidspunkt var det ulovligt at designe og fremstille sexlegetøj i Japan. Men ved at designe erotiske hjælpemidler, der lignede dyr, kunne den japanske producent, sexlegetøjsfirmaet Vibratex, omgå de strenge uanstændighedslove i landet. Virksomheden står også bag en kænguru, en bæver og en skildpadde – men det var kaninen, der blev hængende.

Den første rabbit vibrator blev kendt under navnet Rabbit Pearl, og den var udrustet med perler inde i skaftet, der roterede for ekstra fornemmelser, samt et betjeningspanel, der gjorde det muligt at øge eller mindske intensiteten af vibrationen. Dermed var Rabbit Pearl ganske banebrydende i forhold til andre vibratorer på markedet, og den har dannet forbillede for mange moderne vibratordesigns.

Der er sket meget på vibratorfronten siden 1983. Tjek for eksempel den avancerede Aphrodisia - Indulgence Elated Rabbit, som med hele 23 centimeter giver dig fuld tilfredsstillelse og masser af bang for the bucks!

Hvad er en rabbit vibrator?
   

En rabbit vibrator er en vibrator med ekstra "ører", som bruges til at stimulere klitoris.

Hvor kan jeg købe en rabbit vibrator?
   

Hos Pleasure finder du et stort udvalg af lækre rabbit vibratorer.

Hvordan bruges en rabbit vibrator?
   

En rabbit vibrator kan bruges til at stimulere alle de erogene zoner, så det er blot et spørgsmål om at komme i gang med at udforske.