Varer
12 varer.

Viser 1 - 12 af 12

 • Denne rabbit vibrator har den klassiske kaninformet klitoris vibrator, samt at den har en udformning som kan være med til at stimulere g-punktet for nogle endnu mere intense orgasmer. Den kan give de fleste en rigtig dejlig oplevelse med de 10 forskellige hastigheder, og dens gode størrelse med en længde på 23 cm og en diameter på 3,3 cm. Genopladelig.

  449,00 DKK
 • Dette er lidt et andet design på en rabbit vibrator, da denne har to større øre end mange andre af denne type vibrator. Den er lavet i et lækkert silkeblødt silikone materiale, og så er den selvfølgelig genopladelig. Den har en længde på 19,2 cm, så den har en rigtig god længde og vil stimulere de helt rigtige steder og vil kunne give en rigtig intens...

  449,00 DKK
 • Satisfyer Pro G-spot Rabbit - En unik kombination af alt det bedste!  Du får den kendte Satisfyer teknologi, som pirrer klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger og skaftet stimulerer dit G-punkt via vibrationer.

  449,00 DKK
 • Denne elegante vibrator lader dig nyde forskellige vibrationsmønstre og hastigheder, der stimulerer både din G-Spot og klitoris. Med kun et tryk på knappen skifter du mellem forskellige opsigtsvækkende muligheder og finder altid en vibration, der behager dig.

  299,00 DKK
 • Denne kaninvibrator har en klitorisstimulering med to små ører, der giver dig en unik stimulation. Desuden har toppen af skaftet rillet for endnu mere stimulering.

  299,00 DKK
 • Denne lyserøde vibrator har et flot men også praktisk design. Spidsen ligner en tulipan, skaftet let bøjet og en fleksibel opsamlingskrog sikrer hurtig adgang og sikker fjernelse af legetøjet. 20 forskellige tilstande kan vælges komfortabelt med en knap.

  319,00 DKK
 • Den er blød og masserer, den er lyserød og vibrerer og den er lækker og roterer. Derudover har den også en klitoris stimulator udformet som ører. En god gave til kvinden som allerede har mange vibratorer og gerne vil have noget ud over det sædvanlige.

  549,00 DKK

Viser 1 - 12 af 12

Rabbit Vibrator  

Rabbit vibrator 

Rabbit vibratoren, der fik sit store gennembrud i tv-serien Sex and the City, den er en utrolig populær vibrator og de er mange kvinders absolut foretrukne sexlegetøj.

Rabbit vibratoren har kaninører der stimulerer din klitoris, samtidig med at enten de roterende kugler eller vibrationerne i dildoen stimulerer din skede og dit G-punkt bliver masseret. Den er for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab