Varer
48 varer.

Viser 1 - 12 af 48

 • Love Breeze har en lækker, ergonomisk form der ligger godt i hånden. Den er dækket af 100% medicinsk silikone, som sikrer dig blide berøringer. Vibratoren er desuden både vandtæt og genopladelig. Så du kan snildt bruge den til afslapning i badekarret, og du kommer aldrig til at bøvle med batteriskift.

  449,00 DKK
 • Ved at kombinere sexet lingeri med en utrolig fjernbetjeningskraft tilbyder den glade kaninbuksevibrator 30 salige vibrationsfunktioner. Fastgøres med et båndslips og har en aftagelig bomuldskaninhale. Trusserne har en speciel lomme i kilen til at glide kuglevibratoren ind i.

  699,00 DKK
 • Nalone YoYo G-Spot Vibrator er en perfekt første G-spot vibrator. Vibratoren føles blød og er nem at betjene. De stærke vibrationer og den buede top stimulerer G-punktet til specielle klimakser. Legetøjet er også vandtæt. Dette giver dig mulighed for at tage YoYo med dig i brusebadet, bruge det i badekarret og blot rengøre det.

  299,00 DKK
 • Denne bløde fleksible silikonevibrator har en fallisk form. Bredt hoved med hævede tekstur krusninger langs hele skaftet. En kraftig motor med 20 vibrationsmønstre og hastigheder. Genopladelig med en USB-opladningsdock. 

  259,00 DKK
 • Denne rabbit vibrator har den klassiske kaninformet klitoris vibrator, samt at den har en udformning som kan være med til at stimulere g-punktet for nogle endnu mere intense orgasmer. Den kan give de fleste en rigtig dejlig oplevelse med de 10 forskellige hastigheder, og dens gode størrelse med en længde på 23 cm og en diameter på 3,3 cm. Genopladelig.

  449,00 DKK
 • Dette er lidt et andet design på en rabbit vibrator, da denne har to større øre end mange andre af denne type vibrator. Den er lavet i et lækkert silkeblødt silikone materiale, og så er den selvfølgelig genopladelig. Den har en længde på 19,2 cm, så den har en rigtig god længde og vil stimulere de helt rigtige steder og vil kunne give en rigtig intens...

  449,00 DKK
 • Et magisk lille sexlegetøj af dejligt naturlig og blødt materiale!Den er lille men den er meget legeglad med flere talenter. Dette sexlegetøj har 2 motorer med 8 vibrations mønstre og 8 rotations mønstre.G-spot legetøj til anal leg og vaginal stimulation!

  359,00 DKK
 • Denne vibrator er designet til at kunne stimulere g-punktet, hvilket kan give nogle fantastiske orgasmer. Den er selvfølgelig genopladelig og lavet i et dejlig blødt silikone materiale for at give en endnu bedre oplevelse. Den har en længde på 21,5 cm og en diameter på 3,5 cm. Og vibratoren har 10 forskellige funktioner, så der skulle være noget for...

  449,00 DKK
 • En lydsvag, men kraftfuld vibrator der er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, der er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Så med dens lækre kvalitet og dens 7 forskellige hastigheder kan den gøre noget godt for alle. Og den har en størrelse som hverken er for lille eller for voldsom med dens 124 mm i længde og 33 mm i diameter. Samt den er...

  199,00 DKK

Viser 1 - 12 af 48

Genopladelig Vibrator  

Genopladelig vibrator 

Der er ikke noget værre end en vibrator, som løber tør for strøm, lige inden din orgasme kommer. I denne kategori finder du alle de opladelige vibratorer, som ikke bruger batterier. Du bliv derfor fri for at skifte batterier, og stik din vibrator i stikkontakten akkurat ligesom med en mobiltelefon.