Dildo med sugekop  

Varer
28 varer.

Viser 1 - 12 af 28

Dildo med sugekop - Giver håndfri og fræk stimulation

Sugekop dildoen kan du sætte fast på de fleste glatte overflader. Hvor du så kan udfordre mange forskellige stillinger. Sugekop dildo fåes i mange forskellige farve, materialer og størrelser.

En dildo med sugekop kan sættes fast på alle glatte overflader. Og det åbner op for utroligt mange frække håndfri legemuligheder! Forestil dig bare alle de overflader i dit hjem, som du tidligere ikke har skænket en tanke. Med en sugekop dildo er de pludselig blevet forvandlet til en kilde til nydelse. Eksperimenter med at sætte din dildo med sugekop fast på badeværelsesvæggen, en stol eller et bord. Anvendelsesmulighederne er mange, og hvis du ikke tidligere har prøvet en sugekop dildo, er det bare med at komme i gang. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Dildo med Håndfri betjening

Med en dildo med sugekop har du begge hænder fri til andre ting, mens du bruger dildoen. Det giver nye spændende muligheder for både at stimulere andre erogene zoner på kroppen eller afprøve stillinger, hvor du har brug for begge hænder til andet end at holde fast i din dildo med.

Sæt f.eks. sugekop-dildoen fast i den rigtige højde på en dør eller et skab og få dig en helt igennem god og realistisk solo-doggy style. Eller afprøv andre spændende stillinger med din dildo med sugekop, f.eks. i badet eller hvor du nu ellers kunne tænke dig, at bruge din dildo. Det giver helt nye anvendelsesmuligheder for de møbler, du ellers aldrig havde overvejet at anvende i seksuelle sammenhænge.

Dildo Udblokning 

Der er mange der synes at den følelse af at blive fyldt ud er lækker. og har kan en dildo være med til at give den oplevelse, både verginalt og analt. dog kan man tage dildoer der er noget større analt. Ringmusklen kan udvide sig op til 18 cm. 
denne form for lege tager lang tid og kan være ret fræk. og give nogle fede orgasmer. 

Dildoens historie 

man kan spore sexlegetøj langt tilbage i historien, så langt tilbage som middelalderen hvor de første dildoer blev lavet af træ og formet som det mandlige køn. man har også fundet nogle der var lavet i læder. sansynligvis fordi man har synes at dem af træ har været for hårde og man kunne lave nogle bløder i læder. det var dog ført noget sener at sugkoppen kom til.