Dildo Strap-on  

Varer
40 varer.

Viser 1 - 12 af 40

Strap on dildo – til de vildeste sexeperimenter!

Skal dit sexliv have lidt ekstra kulør, og kunne du godt tænke dig at eksperimentere med frækt og forførende rollespil? Så er en strap on dildo helt sikkert noget for dig!

 

Hvad er en strap on dildo?

En strap on dildo er en dildo, som kan monteres i et stykke seletøj – et såkaldt harness – som fastgøres rundt om livet på den givende part. Vedkommende får på den måde mulighed for at penetrere den modtagende part.

Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for strap on dildoer. Nogle heteroseksuelle par bruger denne form for sexlegetøj i forbindelse med rollespil. Med en strap on dildo kan kvinden få mulighed for at prøve, hvordan det føles at være den penetrerende part og vice versa.

Strap on dildoer er også populære i forbindelse med girl on girl action. Her kan pigerne skiftes til at lege ”manden” og give hinanden en ordentlig omgang – ganske som havde der været tale om et heteroseksuelt samleje.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om, hvordan du bruger en strap on dildo. Du vil hurtigt finde ud af, at du med dette stykke sexlegetøj kan skabe nye, spændende scenarier og føje en ekstra dimension til dine – og din eventuelle partners – erotiske udfoldelser. Og du vil også opdage, at det godt kan betale sig at købe en strap on dildo med tilhørende ekstra udstyr i top kvalitet – den skal nok blive flittigt brugt!

 

Hvilke slags strap on dildoer findes der?

Der findes flere forskellige variationer over temaet strap on dildo. Den klassiske model ligner i udformning en naturlig penis og fås i mange forskellige størrelser. Du kan dog også finde anderledes udformede strap on dildoer, som kan stimulere flere forskellige steder på én og samme tid – for eksempel anus, G-punkt og klitoris.

En meget populær version af den frække strap on dildo er en strap on dildo med indbygget vibrator. Her er der tale om en dildo vibrator, som er designet til montering i et harness. Med en sådan strap on dildo kan du give din partner ekstra stimulation ved hjælp af flere forskellige vibrationsmønstre og hastigheder.

 

Find din strap on dildo her på siden

Pleasure kan præsentere et stort udvalg af strap on dildoer i forskellige former og størrelser. Blandt de mest populære af slagsen finder du Black Strapon Dildo Sæt fra You2Toys, som indeholder såvel harness som tre strap on dildoer i forskellige størrelser, alle udført i hudvenligt siliconemateriale.