Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

Viser 1 - 8 af 8

Anal Sæt  

Træn dig til mere anal sex med et anal sæt

Udvid din horisont, og oplev nye former for pirrende nydelse med et analsæt. Med et anal sæt kan du træne dig og din ringmuskel til at blive god til at dyrke anal sex. For mange kvinder handler det om en form for utryghed, når det kommer til anal sex. Det er måske fremmed for en, og man har måske forsøgt sig med det en gang eller to før, men uden succes. 

Sættene består af plugs i forskellige størrelser, så du har mulighed for at vænne dig til følelsen af have noget bagi. Husk altid at bruge en god anal glidecreme sammen med produkterne.

De forskellige størrelser

Det vigtigste at sige om indholdet af disse anal sæt er nok, at størrelserne på plugs eller dildoer er forskellige. Der er en mindre, en mellem og en lidt større (hvis sættet indeholder tre, naturligvis). Det er lidt det, der gør, at der er tale om et træningssæt.

Nogle anal sæt indeholder også forskellige redskaber. Det kan for eksempel være, at et anal sæt både indeholder anal kæder, anal plugs og anal dildoer. Det er altså ikke kun størrelsen, som man kan øve med, men også formen.