Anal Sæt  

Varer
9 varer.

Viser 1 - 9 af 9

Bedre analsex med analsætan øve med, men også formen.

Analsex er gået hen og blevet virkelig populært ude i de små hjem – og ikke blot i de homoseksuelle af slagsen. Før i tiden var analsex omgærdet af et kæmpe tabu og mestendels forbeholdt mænd. Nu om stunder er denne form for lagengymnastik gået hen og blevet ganske comme il faut blandt heteroseksuelle par, som ønsker at give deres sexliv en ekstra dimension.

Er du og din eventuelle partner blevet lidt hooked på ideen om analsex, kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du blive klogere på de remedier, som kan hjælpe dig eller jer godt i gang med god og sikker analsex, for eksempel de populære analsæt.

 

Analsæt – til begyndere og erfarne brugere

Der findes et stort udvalg af analsæt på markedet. Nogle sæt indeholder blot butt plugs i varierende størrelser, hvor andre kan præsentere et bredt udvalg af anal sexlegetøj som for eksempel butt plugs, analkæder og analvibratorer.

Fælles for alle de analsæt, vi tilbyder her i shoppen, er, at de hver især udgør et fornuftigt fundament for en samling af anal sexlegetøj. Hvis du således endnu ikke besidder det store udvalg af erotiske hjælpemidler inden for denne genre, er et analsæt et meget godt sted at starte.

 

Analsæt med butt plugs – en ægte klassiker

De fleste kender den karakteristisk udformede butt plug, som med lidt god vilje kan ligne et stiliseret juletræ. Dette stykke sexlegetøj fås i mange udformninger og størrelser og er nærmest fast grundbestanddel i et analsæt.

Den traditionelle butt plug har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Hvis du går og drømmer om at dyrke analsex, er det altid en rigtig god idé at bruge lidt tid på at optræne ringmusklen til at kunne modstå belastningen.

Anus er ikke på samme måde som skeden designet til samleje, og ønsker du at forebygge skader, er træning med butt plugs den rette vej at gå.

Et af de mest populære analsæt her i shoppen er Butt Plug Set - 3 Piece fremstillet i 100% ren silicone. Sættet indeholder butt plugs i tre forskellige størrelser – perfekt til træning af anus!

 

Analkugler og analkæder

En anden populær variation over temaet anal sexlegetøj er de såkaldte analkugler. Disse sidder som regel sammen i en kæde, som skal indføres i anus og forsigtigt trækkes ud under klimaks.

Satisfyer Butt Plug Sæt er et sæt bestående af tre analkæder i varierende udformning. En oplagt mulighed for dig, som både dyrker analt og vaginalt samleje.