Anal avanceret  

Varer
41 varer.

Viser 1 - 12 af 41

Avanceret anal sexlegetøj til den rutinerede bruger

Hvis du har dyrket analsex længe og trænger til lidt ekstra udfordring på dette punkt, er der nok at tage fat på. Traditionelt anal sexlegetøj kan godt gå hen og blive lidt kedeligt og trivielt, når man først er i træning. Derfor kan du med fordel tage et kig på de mange forskellige former for anal sexlegetøj til den mere avancerede bruger – du vil ikke blive skuffet!

 

Sexlegetøj til analsex – et vidt begreb

Rutinerede dyrkere af denne form for erotisk leg vil kunne skrive under på, at der nærmest er uanede muligheder for at variere denne. Det er blot et spørgsmål om at finde de rette erotiske hjælpemidler – og så selvfølgelig være godt forberedt.

Inden for kategorien anal sexlegetøj findes remedier, som kan tilfredsstille langt de fleste lyster. Lige fra standard butt plugs i silicone, metal eller glas til avancerede aggregater med indbygget vibrator – mulighederne er legio.

Det er frem for alt vigtigt at være i træning, inden du kaster dig ud i at eksperimentere med disse former for sexlegetøj. Det anbefales til hver en tid, at du lægger ud med anal sexlegetøj til begyndere – og selvfølgelig bruger masser af glidecreme!

 

Oppustelige butt plugs – for den maksimale ekstase

Blandt de mest populære former for avanceret anal sexlegetøj finder du de oppustelige butt plugs. I modsætning til almindelige butt plugs er disse lavet ud af et fleksibelt gummimateriale, ikke ulig en ballon. Meningen er, at din butt plug indsættes i anus, hvorefter du med hjælp fra en håndpumpe puster den op til den ønskede størrelse.

Denne øvelse skal i sagens natur udføres med en vis forsigtighed. Derfor anbefales det, at du træner med butt plug’en før du overlader håndpumpen til en partner.

Denne type butt plug fås også med indbygget vibrator. Tjek for eksempel Fanny Hills Oppustelig Analvibrator, som giver dig maksimal ekspansion og lækre vibes i tilgift!

 

Kæmpe anal dildo – kun for de helt professionelle!

Hvis du tilhører den helt særlige liga af særligt trænende analsexdyrkere, er du sandsynligvis i markedet efter noget, der er larger than life. Og dette kan du få med eksempelvis Dildo Kiotos Cox Mega Flesh 01.

Denne enorme dildo er absolut ikke for begyndere, men den vil med sikkerhed give dig maksimal værdi for pengene. Dildoen har sugekop i bunden, så du kan montere den på eksempelvis badeværelsets væg. Her er det endog særdeles vigtigt at være velforsynet, hvad angår glidecreme, samt at have trænet lukkemusklen op til den absolutte storform!