Prostata stimuli  

Varer
6 varer.

Viser 1 - 6 af 6

Prostata stimulator - Få ekstra intense og vildt dybe orgasmer

En prostata-stimulator anvendes til at stimulere prostata – også kaldet mandens p-punkt – med vibrationer. Prostata-stimulatoren indføres analt og giver en kraftig orgasme, der føles helt anderledes en den orgasme, du får ved udløsning. Se vores store udvalg af prostata-stimulatorer her på siden og læs mere om dem efter produktoversigten.

Produktet er et stykke anal sexlegetøj, der føres op i anus. Vibratoren er designet til at ramme P-punktet helt perfekt for en stimulerende og vildt pirrende oplevelse, der med sikkerhed vil resulterer i et eksplosivt klimaks.

Men hvordan fungerer prostata vibratorer egentligt? For at forstå dette er du nødt til at vide lidt mere om den mandlige anatomi. Mandens blærehalskirtel, der er bedre kendt som prostata, er placeret ca. 4-7 cm oppe i anus lige under blæren og foran endetarmen. Den har en rund form og er normalt ca. 2 cm i diameter.

Det er ligesom kvindens G-punkt en høj-erogen zone, og når den bliver masseret og stimuleret med en vibrator, vil du få ekstremt intense orgasmer. Det er virkelig en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for.

Hvad er forskellen på en buttplug og en prostata-stimulator?

Når talen falder på analt sexlegetøj, tænker de fleste sikkert på en buttplug, der kan indføres i anus og derved stimulere de mange nerveender, der sidder i og omkring denne.

Buttpluggen er oftest helt lige og lettere torpedoformet med et spidst hoved på toppen og et lidt smallere skaft under og en form for stopklods i bunden. Den særlige form på hovedet sørger for, at buttpluggen bliver oppe i anus og stopklodsen forhindrer, at pluggen kan forsvinde helt op i anus.

Dette design genfindes på de fleste prostata-stimulatorer, men i forhold til disse er den mere krum og oftest er selve spidsen også mere flad, så den får den størst mulige kontaktflade med prostata.

Glidecreme er et vigtigt tilbehør til prostata-stimulatorer

Uanset om du er nybegynder eller rutineret, er det vigtigt, at du anvender rigeligt med glidecreme, når du indfører din prostata-stimulator. På vores shop finder du særlige anale glidecremer, der indeholder nogle mildt bedøvende ingredienser, der får ringmusklen og området omkring anus til at slappe mere af, så du nemmere og mere sikkert kan føre prostata-stimulatoren op i anus uden at der opstår skader.

Så husk at bestille glidecremen med, når du alligevel bestiller din prostata-stimulator hos os.

Anal stimulation kan tilføje en ny og spændende dimension til dit sexliv, og alle kan få glæde af en prostata stimulator.