Bestseller til kvinder  

Varer
12 varer.

 • Satisfyer Pro Vibration 3 er den hidtil bedste variant af Satisfyers populære vibratorer, der spreder glæde og fornøjelse verden over. Denne Satisfyer vibrator er designet helt specielt til at give dig en erotisk oplevelse, som aldrig før!

  529,00 DKK
 • Det bløde cyberskin er utrolig blødt og føles som var det ægte hud. Det giver en mere realistisk oplevelse. Indvendig sidder der en kraftig vibrator med 8 forskellige vibrations-programmer. Du skrifter mellem dem ved at trykke på knappen i bunden. 

  269,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Kraftfuld vakuum vibrator. Der medfølger 2 hoveder som let udskiftes - hoved med stor eller lille hul. Vil du virkelig forkæle din kvinde må I prøve Rude Girl.

  369,00 DKK 399,00 DKK
 • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  149,00 DKK
 • Denne nye klitoris stimulator fra Satisfyer, forkæler din klitoris med vibrationer og trykbølger, som hurtigt sender dig direkte i klimax Denne stimulator, har som noget nyt en tilhørende APP så du kan styre den nemt og hurtigt fra mobilen.

  529,00 DKK
 • Denne revolutionerende stimulator lever virkelig op til sit navn og vil helt sikkert give dig skønne klitoris orgasmer på ingen tid. Den feminine stimulator har et bredt og fleksibelt silikone mundstykke, der med sin unikke teknologi kan giver en kildende og pulserende fornemmelse når den omslutter klitoris. Stimulatoren er vandtæt og genopladelig med...

  529,00 DKK
 • Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

  529,00 DKK
 • Tilbud!

  Verdens mest kraftfulde genopladelige wand! Pixey Deluxe er en banebrydende Magic Wand vibrator, der er designet til at give dig den ultimative nydelse. Med sin kraftige motor og brugervenlige interface, kan du opleve en helt ny dimension af intim leg.

  999,00 DKK

Viser 1 - 12 af 12

Sexlegetøjs bestsellere til kvinder

Vi har samlet vores bedst sælgende produkter til kvinder på ét sted. Det har vi gjort, så du nemt og hurtigt kan se, hvilke produkter de fleste kvinder synes godt om. Det kan måske give dig et praj om, hvad du ville kunne lide. Der er nogle ting, der går igen iblandt vores favoritter.

Uanset om det er første gang du køber sexlegetøj og du vil lade bestsellerne herunder være med til at bestemme dit endelige valg, eller om du er erfaren i dit brug af legetøj og mangler ny inspiration, så husk:  Det, der virker perfekt på én person, ikke nødvendigvis er det, der virker for en anden - vi er alle forskellige.