Hofteholdere og nylonstrømper til Plus Piger  

Varer
15 varer.

Viser 1 - 12 af 15

Selvsiddende strømper til Plus Piger for sikker forførelse

Uanset om du er en kvinde med kurver og fylde, så skal du have muligheden for at vælge om det skal de være ekstra frækt, så er vi ude i bundløse strømpebukser, som er stilede og klassiske, ved første øjekast, men med det frække twist at være bundløse, så der er lagt op til noget frækt. 

Selvsiddende strømper i plus size vil altid være et sikkert hit, da det lige vil give det sidste frække løft til dit outfit. Selvsiddende strømper og hofteholdere med strømper ER bare det ultimative udtryk for det feminine. Vores udvalg af plussize strømper byder på det lækre, det elegante og det frække. De sorte gennemsigtige nylon strømper med en bred blonderkant. Vi har dog også de flotte effekt strømper med smukke mønstre og raffinerede detaljer. Du finder hos os både de selvsiddende strømper og de strømper du skal bruge med strømpeholdere, som indrammer alt det smukke på en kvinde.

Mange elegante og smukker nylonstrømper til hofteholdere til Plus Piger

Vi har sørget for et bredt sortement af forskellige slags nylonstrømper til hofteholdere for Plus Piger, så vi er helt sikre på, at vi har noget der vil falde i din smag. Så uanset om du er til de selvsiddende nylonstrømper eller nylonstrømperne der passer til en hofteholder, så kan du finde begge dele i plus size størrelser.

 Vi har også strømpebukser med eller uden bund, så de minder om strømper med en hofteholder, uden at have to dele. Det kan da være rigtig frækt med et sæt frækt undertøj, f.eks. en fræk plussize BH og et par bundløse trusser sammen med en hofteholder og tilhørende nylonstrømper. 

Hofteholdere og nylonstrømper i store størrelser for sexede ben

Der er også sexede strømper i store størrelser til de mere buttede damer, der understreger deres feminitet. Selvsiddende strømper holdes op med enten elastisk bånd eller et silikonebånd på låret eller ved hjælp af et erotisk strømpebånd. Med sexede skridtløse strømpebukser i store størrelser kan du give din partner erotisk indsigt gennem udskæringer i skridtet.

Vi har et rimelig stort og super flot udvalg. Her har vi samlet alle vores smukke hofteholdere og nylostrømper i store størrelser, som går lige fra XL og helt op til str. 5XL.