BDSM  

Varer
504 varer.

Viser 1 - 12 af 504

BDSM -Udforsk din frække side

BDSM dækker over en lang række erotiske lyster og fantasier. Det bliver derfor også brugt meget bredt i dag, og kan henvise til en række forskellige fetisher. BDSM står originalt for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Derfor vil BDSM også ofte blive brugt i sammenhæng med bondageleg samt fantasier om en dominerende partner. 

Her finder du alt til BDSM entusiasten eller begynderen indenfor dette fantastiske område af det seksuelle univers. Hvis man godt kan lide det lidt mere rå sex, så er Fetish sexlegetøj helt fantastisk. I denne kategori kan du finde alt til at pine, pirre og udfordre din partner seksuelt. Vi byder dig med andre ord velkommen i det mere kinky hjørne af Erotic in Motion Shoppen, hvor du finder fetich sexlegetøj fra piske, paddles og bondage tape til manchetter, medical udstyr og meget mere. Alle er de perfekte til de ekstra kinky sexoplevelser. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, der eksperimenterer med fetish sexlegetøj, at produkterne er af høj kvalitet.

Hvad er BDSM egentlig?

BDSM defineres som en seksuel fetish, hvor bogstaverne BDSM er en forkortelse for de elementer, som er en del af dette univers. Det sorte univers inddrager Bondage, Dominans/Underkastelse, Sadisme og Masochisme. Du er måske bedre kendt med betegnelsen SM, der står for sadomasochisme, der faktisk er det samme som BDSM.

Hvordan kommer man i gang med BDSM?

Nu har vi begreberne på plads, så kan vi give dig et par konkrete råd til BDSM for begyndere.

Tillid er et af de allervigtigste elementer, når det kommer til BDSM. Du kan (nærmest) ikke undgå at skubbe til dine grænser, når du eksperimenter med BDSM. Derfor skal du kende din partner rigtig godt og være sikker på, at han/hun har respekt for dig og dine grænser.

Selvom du og din partner kender hinanden rigtig godt, er det vigtigt, at I tager en snak om jeres grænser og forventninger, inden I begynder på at udforske det sorte univers. At afprøve BDSM skal jo ikke blive enden på jeres forhold, hvilket det godt kan blive, hvis dine eller din partners personlige grænser, bliver fuldstændig ignoreret. Eller at en af jer slet ikke tænder på det? Derudover forsvinder hele fundamentet for den gode BDSM-leg, hvis tilliden brydes. Det er også vigtigt at forventningsafstemme, inden I går i gang. Mange har fordomme om, at BDSM handler om vold og mishandling, men det gør det ABSOLUT ikke, hvilket begge parter skal være indforstået med, inden legen begynder. 

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken rolle, du gerne vil have i dette rollespil. Tænder du på at Dominere eller at lade dig underkaste en anden? Og hvad tænder din partner på? I skal begge to kunne leve jer ind i rollen, og det er kun muligt, hvis det er noget, som begge parter har lyst til.


BDSM kan godt være en meget intens oplevelse både for krop og sjæl. Derfor anbefaler vi dig at aftale et stopord med din partner. Brug et ord, som I ikke normalt siger under sex. Et forslag kunne være “cirkus” som faktisk et ret anerkendt stopord, der benyttes på alverdens BDSM-klubber og foreninger. Stopordet skal selvfølgelig accepteres. Aktiviteten skal altså stoppes i samme øjeblik, som stopordet er blevet udtalt. Hvis du har planer om at benytte en gagball eller på anden måde gøre sådan, du eller din partner ikke kan tale, så aftal et stopsignal i stedet for.

Både som Dominant og underdanig, er det virkelig vigtigt, at I forstår hinandens kropssprog. Hvis du er bundet eller kneblet, kan du ikke rykke dig væk eller sige nej. Som Dominant kan det være en god idé at tale til den submissive for at forsikre hende eller ham om, at personen er i gode hænder. Den underdanige kan stønne og hvine af nydelse for at gøre den dominante mere tryg ved hans/hendes rolle.

Tag jer kærligt af hinanden ved at kæle og nusse bagefter. Derudover er det også vigtigt at sætte ord på din oplevelse af situationen med BDSM for begyndere. Samtidig er det også vigtigt for dig at vide, hvordan din partner oplevede det. På den måde er der nemlig mulighed for, at I kan vokse i fællesskab.

Bestil dit BDSM udstyr og få 100% diskret levering

Du skal ikke være bange for at postmanden eller den nysgerrige nabo finder ud af, hvad du bestiller fra Erotic in Motion Shop. Når du bestiller dit BDSM udstyr eller andet sexlegetøj fra vores webshop, sørger vi nemlig for, at det bliver leveret 100% diskret til dig.

Det betyder, at man på indpakningen ikke kan se, hvorfra du har bestilt, og derfor heller ikke hvad du har bestilt. Det vil heller ikke kunne tydes fra dine kontoudskrifter, hvad du har bestilt. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg ved at købe dit sexlegetøj hos os. Derfor sætter vi en ære i at være diskrete, både når det kommer til vores webshop og vores fysiske butik i Skive.

Hvis du er i tvivl om BDSM sex legetøj, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig!

Er du derimod erfaren vil vi anbefale dig at besøge www.sadistenstoolbox.dk som er vores egen producent af BDSM udstyr med speciale i piske.