Buttplug  

Varer
79 varer.

Viser 1 - 12 af 79

Find det rette anal sexlegetøj

Når talen falder på sexlegetøj, tænker de fleste på dildoer, vibratorer og andre former for erotiske hjælpemidler til kvinder. Indtil for relativt nyligt var dette marked da også i nogen grad forbeholdt hende – men der findes faktisk den dag i dag et stort og varieret udvalg af anal sexlegetøj til ham.

Ikke fordi denne type sexlegetøj eksklusivt er tilegnet homoseksuelle mænd. Mange heteroseksuelle par dyrker analsex som en del af den erotiske leg, hvilket kun gør denne endnu mere pirrende.

Anal sexlegetøj udgør dog stadig en temmelig stor del af markedet for erotisk tilbehør til mænd. I det følgende tager vi et kig på de mange muligheder, der findes i vores online shop.

 

Buttplugs – den mest populære form for anal sexlegetøj

Hvis du i forvejen kender til analsex, kender du sikkert til begrebet buttplug. En buttplug er et stykke sexlegetøj, som har flere forskellige muligheder for anvendelse.

For en homoseksuel mand er en god butt plug nærmest uundværlig, når det handler om at forberede kroppen på analsex. Med en god butt plug kan du ”træne” endetarmsåbningen og ringmusklen og dermed opnå en højere grad af fleksibilitet. På den måde kan du forebygge mange af de skader, som kan opstå i forbindelse med analt samleje.

En butt plug kan også anvendes ved vaginalt samleje. Ud over det, at en buttplug kan give anal stimulation samtidig med den vaginale penetrering, kan den også hjælpe med til at højne oplevelsen.

Mange kvinder oplever eksempelvis en vis slaphed i skeden efter flere børnefødsler. Med en velplaceret butt plug kan skeden komme til at synes mere stram – til glæde for begge parter.

 

Analkugler – for den optimale nydelse

Et andet populært stykke anal sexlegetøj er analkugler. Typisk vil kuglerne være anbragt på række og skal placeres i endetarmen forud for samleje. Når man nærmer sig klimaks, kan kuglerne trækkes ud – selvfølgelig langsomt og forsigtigt – hvorved nydelsen forlænges.

Analkuglerne fungerer som stimulation af det, der kaldes det mandlige g-punkt, altså prostata, som kan nås et stykke oppe i endetarmen. Og ligesom det er tilfældet med en buttplug, kan analkugler øge følsomheden og stramheden af skeden i forbindelse med vaginalt samleje.

Her i shoppen fører vi et stort udvalg af såvel butt plugs som analkugler samt dildoer særligt tiltænkt anal anvendelse. Du vil med sikkerhed kunne finde præcis, hvad du søger, uanset om du ønsker legetøj til onani, eller om det skal bruges sammen med din partner.