Onani til mænd  

Varer
40 varer.

Viser 1 - 12 af 40

Onani – redskaber og andet sexlegetøj til mænd

Vi ved du gør det. Dine venner ved du gør det. Din kæreste/kone ved at du gør det. For fanden, selv din mor ved du gør det. Der er ingen grund til at skjule det eller være flov, for vi gør det alle sammen. De fleste af os gør det bare på en ret traditionel og kedelig måde. Derfor har vi lavet en lille kategori med sager til at pifte fornøjelserne lidt op, når du kvæler anakondaen / giver aben smæk / polerer brandmanden / pudser den røde raket  / spiller på kødfløjten / pisker baby-sovs / siger goddag til den enøjede kneppe-dukke. 

Langt de fleste mænd og kvinder har haft sex på egen hånd. Det at onanere er en ganske almindelig foreteelse hos begge køn og inden for alle former for seksualitet. Alligevel hersker der et stort tabu omkring onani – især mænds.

I mange år har der således udelukkende eksisteret hjælpemidler til kvinder, der flyver solo, når det kommer til sex. Markedet for dildoer og vibratorer har udviklet sig eksplosivt siden de første ”jomfrutrøstere” og stavmassageapparater gjorde det ud for onaniredskaber til kvinder.

Mændene er desværre blevet sejlet agterud på dette område og har derfor været hensat til traditionel onani. Men inden for de seneste år har markedet fået øjnene op for mændenes behov, og den dag i dag kan du vælge imellem et kæmpe udvalg af spændende sexlegetøj til ham, som ønsker at gøre sit solo sexliv mere spændende og varieret.

 

Onaniredskaber til mænd – hvad skal jeg vælge?

Er du mand, og er du ikke helt tilfreds med, hvad din højre (eller venstre) hånd kan tilbyde? Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan Pleasure kan hjælpe dig.

Du kan for eksempel overveje et stykke sexlegetøj med vibrator. Det er nemlig ikke kun kvinder, som kan have glæde af erotiske vibrationer. Tag et kig på Pussy To Go, som er en klassisk udformet masturbator med indbygget vibrator.

Pussy To Go er designet efter den velkendte fleshlight devise, måler imponerende 23 centimeter og er belagt med naturtro gummi. Du kan selv bestemme, om denne masturbator skal gøres endnu mere interessant ved at placere det medfølgende vibratoræg deri.

Rigtig mange former for sexlegetøj til mænd har ikke alene indbygget vibrator, men er også udrustet med vakuum sug – for en realistisk og utroligt pirrende fornemmelse. Og skal det være ekstra frækt, kan du tjekke Mandys Blow Job Masturbator, som ydermere er besat med frække massageperler på indersiden.

 

Bolledukker til mænd

Hvis du gerne vil have fornemmelsen af et fuldt samleje, kan du i stedet vælge en decideret bolledukke. Bolledukker anno 2023 er langt mere realistiske end fortidens oppustelige Lolitadukker.

Se for eksempel den super frække Masturbator Double Hole 3, som tilbyder både anus og vagina til din tilfredsstillelse. Denne dukke er fremstillet i et rengøringsvenligt silicone materiale, og indersiden af vagina er forsynet med en nopret overflade. Du får timevis af nydelse og den fulde ekstase med dette onani redskab!

Det er altid en god idé at benytte vandbaseret glidecreme, når du bruger sexlegetøj til mænd. På den måde undgår du at slide overfladen unødigt.